Az USA bejelentette: az Ukrajnának szánt források szinte teljesen kimerültek

2023. november 09. 09:54

A Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője arról is beszélt, hogy az ukrán előrehaladás nagyon lassú.

2023. november 09. 09:54

Az Egyesült Államok az Ukrajnának szánt pénzeszközök 96 százalékát már felhasználta – számolt be róla John Kirby, a Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője. A Sky News közlése alapján a szóvivő ugyanakkor annak is hangot adott, hogy az Egyesült Államok még mindig hisz abban, hogy Ukrajna vissza tudja szerezni területeit.

John Kirby azonban elismerte, hogy az ukrán előrehaladás nagyon lassú.

Tegnap a Mandiner arról számolt be, hogy a Pentagon egyik korábbi elemzője egy interjúban arról számolt be, hogy az sem lepné meg, ha Volodimir Zelenszkij 2024-ben már nem lenne Ukrajnában.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: DIEGO HERRERA CARCEDO / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. november 10. 20:51
annyira lassan haladnak elore hogy hatrafele mennek :)))
Reszelő Aladár
2023. november 10. 07:39
Tehát innentől kezdve EUrópa adja a lóvét, amit vagy a kijelölt Ukraja számlára utal, amit a BlackRock vezet, vagy ameriaki fegyvert vásárol és fizeti annak az ukrajnai szállítását, beüzemelését, majd a pótlását is. Minél tovább tart a háború, annál több fegyvert kell még venni nekik.
Szuper
2023. november 09. 14:22
Akkor most ki fogja megvédeni a a Világot??? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pipa89
2023. november 09. 12:50
Ééés itt jön majd a washingtoni csavar! Rátestálta a feladatot Brüsszelre, konkrétan bilderberges-davosi banyára, Ursula van der Pfeizerre. Ukrajna pénzelését, újjáépítését a globalokufárok rányomják a 450 milliónyi európai emberre, miközben az EU-gazdaságát már leszedette Brüsszellel az orosz energiáról, útban van a Kínától való kikényszerített önkéntes szeparáció, helyette pedig adtak nekünk migánstömegeket, pandémiát, oltásbizniszt, háborút, megahiteleket, 4xres árú jenki szuperfekete energiát!!!!!!!!!!!!!!! B@sszátok meg Joe bácsi Mamonnal együtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!