Az ukrán vezetéssel találkozott a Soros-birodalom örököse

2023. november 08. 15:23

Az emberáldozat nem számít, a sok félbetört élet nem számít, a menekültek millióinak élete nem számít, mert a lényeg a profit.

2023. november 08. 15:23
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ne lepődjünk meg, Soros Alex előre szólt! Az ukrán vezetéssel találkozott a Soros birodalom örököse, aki a hatalomátvételkor kifejtette, hogy apjánál is több politikai ambíciója van! Jól láthatóan azt az örökséget azért viszi tovább, hogy a későbbiekben is a demokrácia játékszabályain kívűl szeretne érvényt szerezni politikai terveinek. Önmagában nem lenne azzal gond, ha politizálni szeretne, amennyiben ezt a választók felhatalmazásából tenné. Ő viszont inkább maradna az árnyékban.

Beszédes továbbá, hogy vitte magával a Nyílt Társadalom Alapítványok érdekérvényesítésért és kommunikációért felelős alelnökét is. A kiadott nyilatkozatból kiderül, hogy Ukrajna újjáépítéséről tárgyaltak. Mi másról?

A globalista pénzügyi körök végsőkig tartó háborúba presszionálnak egy országot, majd amikor meghal sok százezer fiatal, lebombázták a fél országot és a világ összes pénzét megkereste az olaj- és fegyverlobbi, akkor mi történik? Még az újjáépítéshez is ők fognak majd hitelt adni, amit Ukrajna soha nem fog tudni önerőből visszafizetni és így veszti el szuverenitását az idők végezetéig.

Az emberáldozat nem számít, a sok félbetört élet nem számít, a menekültek millióinak élete nem számít, mert a lényeg a profit. Ehhez pedig asszisztált a teljes liberális politikai és média elit Brüsszeltől Berlinen át Amszterdamig.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Alexander Soros Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mép
2023. november 09. 03:35
"ha egy király hadba vonul egy másik király ellen, előbb leül és számot vet, vajon a maga tízezer katonájával szembe tud-e szállni azzal, aki húszezerrel jön ellene. Mert ha nem, követséget küld hozzá, amikor még messze van, és békét kér tőle" idézet részlet a 2023. 11. 08 -as napi evangéliumból. ( Evangélium365 <[email protected]> ). Érdemes ateistáknak is bejelentkezni a "napi evangélium" levelező listájára. 2000 évvel ezelőtt szinte ugyanazon problémákkal küzdöttek, mint ma, így évezredes tanulságokat kaphatunk mai napi gondjainkra. Ukrajnában senkinek sem kellett volna meghalnia, egyetlen épület sem sérült volna, 8 millióval több lenne a lakossága.
NokiNokedli
2023. november 08. 22:27
Soros Birodalom örököse megörökölte Ukrajnát is?
SzaboGeza
2023. november 08. 18:49
Csak azért ment, hogy megnézze, és megszámolja a rabszolgákat!!! Nem hagyják veszni a gyarmatot, hát 30éve fosztogatják már!!! Egész Európát felégetik érte, ha kell!!!!!
nemecsekerno_007
2023. november 08. 17:24
Kiment az ültetvényre a niggereihez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!