Akkorát hibázott Joe Biden, hogy aligha fog megbocsátani neki az amerikai popszakma (VIDEÓ)

2023. november 22. 09:22

Britney Spears-t és Beyoncét is megemlítette az amerikai elnök beszédében. Nem kellett volna.

2023. november 22. 09:22

Joe Biden a több évtizedes hagyománynak megfelelően elnöki kegyelemben részesítette a Fehér Háznak Hálaadásra küldött két pulykát hétfőn, ezzel az ünnepi időszak nem hivatalosan kezdetét vette.

Az amerikai elnök a Fehér Ház kertjében tartott ceremónián hirdette ki a kegyelmi döntést, így a szárnyasok épségben visszakerülnek származási helyükre és életük végéig biztonságban lesznek.

A Hálaadás, az amerikai családok egyik legfontosabb közös ünnepe, amelynek hagyományos étele a pulyka.

Beszédében az elnök így szólt: „Liberty és Bell (a pulykák – a szerk.) csak azért, hogy idáig eljussanak, kemény versenyben kellett helytállniuk. Keményen kellett dolgozniuk, türelmet kellett tanúsítaniuk, és hajlandónak kellett lenniük több mint 1000 mérföldet utazni” – hangoztatta az elnök.

„Mondhatni, ez még annál is nehezebb, mint jegyet szerezni a Renaissance-turnéra (Beyoncé fellépéssorozata – a szerk.), vagy Britney turnéjára. Ő lent van, Brazíliában most elég meleg van” – folytatta Biden, amivel csak annyi a probléma, hogy Britney Spears helyett Taylor Swift koncertezik Brazíliában.

(MTI/Independent)

Nyitókép: Brendan SMIALOWSKI / AFP

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. november 22. 16:40
prérifarkas Ahogy mondod ! Az indiánok mentették meg a saját gyilkosaikat.... Pont mint Európa az Iszlámot.
survivor
2023. november 22. 16:38
2 M amerindánt NEM részesített elnöki kegyelemben...
Ergit
2023. november 22. 14:47
Lapozzunk....
coyote-0
2023. november 22. 14:17
"A telepeseket a wampanoag indián törzs segítette ezekben a nehéz időkben, megtanítva nekik többek közt a helyi halászatot és vadászatot, a kukoricatermesztést, a juharszirup kinyerésének titkát. A történet szerint az őszi bőséges termés után az életben maradt 51 telepes vezetője, William Bradford nagy ünnepséget rendezett, ahová az indiánokat is meghívták." Aztán szépen kinyírták az indiánok nagy részét, a maradék leszármazottjai meg tengődhetnek alkoholistaként valami rezervátumban. Megható történet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!