Rendkívüli: mégsem engedi ki a magyar túszokat a Hamász

2023. november 23. 22:27

Az édesanyjuk ennek ellenére továbbra is bizakodik.

2023. november 23. 22:27

Az első lista alapján a két magyar állampolgárságú lány, Dafna és Ela nincs aközött a 13 túsz között, akiket pénteken szabadon engednek a Hamász terroristái – közölte a lányok édesanyja X-bejegyzésében. Hozzátette, bár nehéz számára a jelenlegi helyzet, bizakodik, és örül más családok egyesülésének.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Hamász átadta Izraelnek azoknak a túszoknak a névsorát, akiket pénteken elengednek. Az izraeli kormány felvette a kapcsolatot az érintett családokkal.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: GIL COHEN-MAGEN / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2023. november 24. 16:18
Az a legszörnyűbb az egészben, hogy semmit sem lehet tudni szegény lànyokról. Szörnyű halàl érhette őket a bombázás során is, hiszen a bomba nem tesz különbséget zsidó és palesztin ember, túsz és terrorista között. Az sem zárható ki - és ez a legrosszabb opció- hogy a szép lányok a Hamasz harcosok bántalmazása miatt nincsenek az élők sorában, de remény mindig van. A logika szerint az első 50 között a legyengült beteg, idős emberek vannak, akik rosszul viselik a fogságot, ezért addig kell őket "értékesíteni", amíg életben vannak. A fiatalok, az erősek egy késöbbi alku során jöhetnek számításba.
Tommaso
2023. november 24. 16:02
Szijjártó külügyminiszter úr amióta hivatalban van - saját állitása szerint sikert sikerre halmoz - igy a minisztérium közleménye. vs. A magyar lányok nem lesznek a Hamász által szabadon engedett túszok között. És a több tucat országban megnyitott Gazdasági Intézetek sem hozták meg még a felépitésük költségét sem. Szijgyártó az utóbbi ezer év legalkalmatlanabb külügyére. Eddig csak nem-foglyoknak sikerült kijutniuk. ÉS Patkány counter-rev.. téved, pontiosan a túszokról van szó. Olvasd el a cikket, amit állitólag kommentelsz. ha-ha
Tommaso
2023. november 24. 14:56
Szijjártó külügyminiszter úr sikert sikerre halmoz - igy a minisztérium közleménye. vs. A magyar lányok nem lesznek a Hamász által szabadon engedett túszok között.
powerage
2023. november 24. 09:42
Jaja, magyar lányok. Üdülni voltak arrafelé? Ezrek haltak vagy nyomorodtak már meg eddig, de ez a kettő valamiért fontos? Felelősnek kell éreznünk magunkat értük, vagy mi van? A világon semmi közünk ehhez az egészhez, bármennyire fogvicsorgatva is tolja az érzékenyítést a mandiner.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!