Új lézer- és GPS-irányítású fegyverrel csapott le az izraeli hadsereg a Hamászra

2023. október 23. 20:52

Az új aknavetőt kifejezetten városi harcra tervezeték.

2023. október 23. 20:52

Az Izraeli Védelmi Erők olyan felvételeket tettek közzé, amelyeken állítólag kommandósok láthatók, amint az új „Iron Sting” (vas fullánk) fegyverrendszert használják a Hamász ellen, az egyik első ismert bevetés során – írta a Wallstreet Journal. 

A lézer- és GPS-irányítású aknavetőt a gyártó izraeli Elbit Systems vállalat szerint a nagy pontosságú fegyvert városi környezetben lévő célpontok eltalálására tervezték.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. október 24. 09:24
Itt az előbb volt egy cikk arról. hogy Izrael és Gáza felett lekapcsolták a műholdas térképeket és a GPS-t. Ezek szerint Izrael felett nem kapcsolták le? Akkor hogy tudja használni Gáza felett, ha ott meg le van kapcsolva? Ki érti ezt?
Kozmosz
2023. október 23. 22:30
Inkább: M!
Kozmosz
2023. október 23. 22:30
Évekig tartó ijesztgetés óta sem hajlandó Hanasz elvtárs beszarni.
borgia
2023. október 23. 21:55
Delaying the ground operation on humanitarian and negotiation grounds is a good tactic. Let the West taste a semblance of chaos on the streets of European cities. A few more attacks and victims of street riots, and European decision-makers will have a chance to come to their senses on Ukraine. The Biden administration wants to link the two conflicts because of the political conflict with money in the background, and the Republicans want to separate the two issues. Perhaps the money burned by the EU in Ukraine is the price of getting rid of the problem. The dispute between Republicans and Democrats does not take into account the interests of Europe, and as long as Europe pays, America feels satisfied in its ambitions to be a "superpower" capable of financing any number of wars. Let them wade into this madness. When reason sleeps, multiplying victims is also a solution.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!