Tüntetők tűztek össze rendőrökkel Rómában egy terrorpárti demonstráción (VIDEÓ)

2023. október 13. 22:21

„Gyűlöljük a rendőröket! Öljük meg őket!”

2023. október 13. 22:21

A RadioGenoa az X közösségi oldalon videókat tett közzé a demonstrációról. Az egyik felvételen látható, hogy a rendőrök gumibottal ütlegelnek néhány tüntetőt. A másikon a tömeg jelszavakat skandál, a RadioGenoa bejegyzése szerint többen azt kiabálták: 

Gyűlöljük a rendőröket! Öljük meg őket!”, illetve „Intifáda a győzelemig!”

A diákok letértek a rendőrséggel előzetesen egyeztetett vonulási útvonalról, a hatóságok emiatt közbeléptek. A tüntetők füstbombákat és tojásokat hajigáltak a rendőrségi kordonok mögé.    

Elég legyen a gázai vérengzésből, elég a népirtásból, szabad Palesztinát!”

 – skandálták a tüntetők az ANSA olasz hírügynökség tudósítása szerint. A demonstráción palesztin zászlókat lengettek, és az izraeli miniszterelnök elleni jelszavakat is kiabáltak. 

A videókat itt tekinthetik meg:

Nyitókép: X


 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. október 14. 09:17
Ez még mindig, csupán a kezdet. A folytatás pedig, könnyen kiszámítható! Érdekes, hogy a nyugateurópai politikai elit, nem számolt ezzel, képtelen volt ezekre az alapműveletekre?
lendvaiildiko
2023. október 14. 07:10
S most mi van a hós ukrán néppel, Elenskyvel, miben mesterkedik Vlagyimir Vlagyimirovics? Csak nem úgy jártak, mint mi az Eisenhower Hruscsov paktummal?
a straight cold player
2023. október 14. 04:56
Olvasom a hozzászólásokat a terrorista palesztínokról meg az izraeli apartheidről ki-ki izlese szerint kiabál kígyót békát. És egyikkel sem tudok vitatkozni. Mindkét oldalon vannak nagyon régóta felgyülemlett jogos sérelmek, nem is kevés. De könyörgöm mi a bánatért kellett ezt a konfliktus "menekültek" formájában behozni Európába? Mert az nem elfogadható, hogy bármely fél arra hivatkozva, hogy ott háború és terror van ezért elmenekül Európába, majd itt folytatja a terrort és a háborút. Persze tudom, hogy ennyire nem egyszerű a kérdés, mert a ,,mi köze ehhez a konfliktushoz Európának" kérdésre sem egyszerű a válasz. Mert azt hiszem nem is tudjuk, hogy milyen formában (pénz, fegyver, politikai) és milyen mennyiségben mentek európai - és USA- támogatások a térségbe. Mindkét oldalra, ha nem is azonos mértékben! Legjobb lenne az egész szartól kellő távolságot tartani ha ez egyáltalán lehetséges! (?)
ProletarFC
2023. október 14. 01:01
Olaszországban (de Görögországban is, meg a franciák is sokszor) nem úgy szoktak tüntetni, mint Magyarországon, hogy hoznak egy nagyszínpadot, ott kiszónokolja magát akit felkértek rá és utána hazamennek a birkák, legyen az bal- vagy jobboldali tüntetés, ott repülnek az üvegek, állandóan dulakodás van a rendőrökkel is, nem foglalkoznak azzal, hogy tilos volna az acukat eltakarni. viszik a védőfelszerelést, bukósisakot, sálat a könnygáz ellen, évszázados gyakorlatuk van, volna mit tanulni tőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!