Rég nem látott méretű offenzívát indított Oroszország

2023. október 17. 10:03

Elemzők szerint 2023 januárja óta nem lépett ilyet az orosz hadsereg.

2023. október 17. 10:03

Oroszország átfogó offenzívába kezdett Ukrajna keleti frontszakaszán – legalábbis erről számolt be kedden a brit hírszerzés az X-oldalán.

A britek szerint a fő célpont Avgyijivka lehet.

Azt is kiemelték a posztban, hogy ilyen átfogó offenzívát 2023 januárja óta nem folytatott az orosz hadsereg. Az orosz vezetés a támadás miatt immár „aktív védelemnek” tünteti fel a harci cselekményeket, ugyanakkor a britek szerint a közeljövőben nem fogják tudni az oroszok elfoglalni Avgyijivkát.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: IGOR KOVALENKO / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. október 17. 20:55
jo lenne ha vegre kitolnak az ukikat orosz teruleten kivulre, es lehetne fegyverszunet.
lajajakab11
2023. október 17. 17:05
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT! Körönként METILES VODKA GRÁTISZ! külön kérésre polóniumos KAVIÁR extra!
lájkbajnok
2023. október 17. 12:07
Putyin megint Orbán fejére szart.
Mandiner444hu
2023. október 17. 10:31
(egy Fidesz szavazó) Sunyi patkány Mandiner Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!