Reagált a Kreml: Elfogadhatatlan, hogy Biden a Hamászhoz hasonlította Putyint

2023. október 20. 14:07

Peszkov szerint az orosz állampolgárokat fenyegető veszély exponenciálisan megnő, amint Izrael megkezdi a szárazföldi hadműveletet.

2023. október 20. 14:07

A Kreml „elfogadhatatlannak” nevezte Joe Biden megjegyzéseit, amelyekben Putyint a Hamász palesztin fegyveres csoporthoz hasonlította – írja a Guardian.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak azt mondta, hogy az orosz állampolgárokat fenyegető veszély exponenciálisan megnő, amint Izrael megkezdi a várható szárazföldi hadműveletet, amellyel megpróbálja kiszorítani a Hamászt a Gázai övezetből.

Ezt is ajánljuk a témában

Peszkov nem volt hajlandó megmondani, hogy ki képviseli Oroszországot a palesztin konfliktussal kapcsolatos szombati kairói békecsúcson, a külügyminisztériumhoz irányította a kérdést.

Nyitókép: MAJDI FATHI / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szutykok
2023. október 22. 06:09
Putyin arról biztosította az izraeli államfőt, hogy Oroszország továbbra is készen áll előremozdítani a konfliktus rendezését. Szól a ruszki terrorista a HAMASZ-os terrorista haverjainak, hogy álljanak le:DD
Szutykok
2023. október 22. 06:06
Van még kérdés!:D A The Wall Street Journal múlt heti jelentése szerint a Hamász több millió dollárnyi kriptopénzt kapott Oroszországtól az Izrael elleni támadást megelőzően. Az utóbbi órákban pedig olyan értesülések láttak napvilágot, miszerint a szíriai Aszad-rezsim damaszkuszi és aleppói repülőterei elleni izraeli támadások után az iráni rezsim most a latakiai orosz légibázist használja arra, hogy harcosokat és fegyvereket szállítson a térségbe.
Roadkill
2023. október 21. 00:18
Vágjatok vissza, hasonlítsátok Bident egy vén, szenilis, maga alá szaró-hugyozó, demens faszhoz.
llnnhegyi
2023. október 20. 21:43
Biden az USA fél-; lábú, szemű, kezű, eszű dacos harcosa. Molyfing a köbön!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!