A Hamász és Putyin ellen szólalt fel Joe Biden tévés beszédében

2023. október 20. 06:20

Az elnök az Ovális Irodából szólt az amerikai néphez.

2023. október 20. 06:20
null

Joe Biden az Ovális Irodából intézett beszédet az amerikai néphez keleti idő szerint csütörtök este 8-kor (magyar idő szerint péntek hajnalban), amelyben az izraeli és az ukrán háború közötti kapcsolatról beszélt, és arra kérte a Kongresszust, hogy minél hamarabb hagyja jóvá egy-egy segélycsomag eljuttatását mindkét ország számára – számolt be a BBC.

Beszédében többek között arra is kitért, hogy bár a Hamász és Putyin két különböző fenyegetést jelent, mind a kettő egy „szomszédos demokráciát akar eltörölni”. Hozzátette, ha nem állítjuk meg Putyin hataloméhségét, nem fog megállni Ukrajnában. 

Kijelentette, hogy a Hamász „egyértelmű, hamisítatlan gonoszságot szabadított a világra”, és hangsúlyozta, számára jelenleg az amerikai túszok biztonsága a legfontosabb. 

Végül megjegyezte, a terroristáknak és diktátoroknak „meg kell fizetniük a tetteikért”.

Nyitókép: JONATHAN ERNST / POOL / AFP

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. október 21. 01:43
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT dupla golyóval! Körönként metiles VODKA "KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak az ostobábbak írjanak vissza ide!!!
Mich99
2023. október 20. 09:26
A náci Ukrajna mint "demokrácia"... Ez már nem a Mesterséges Intelligencia, hanem a Mesterséges Demencia! És ez hülyíti az amerikaiakat...
zakar zoltán béla
2023. október 20. 09:16
Makk
Intel
2023. október 20. 09:03
Vajon melyik lehet a két szomszédos demokrácia amelyikre utalt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!