Partizán Marci tizenhárom napja az öregúr ágyasházában

2023. október 26. 15:13

Democracy Now!

2023. október 26. 15:13
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
PestiSrácok.hu

„Az izraeli vérengzés után a világ figyelme a térség felett összpontosult, de valahogy a magát alternatív közmédiaként definiáló Partizán meg se mukkant. Hallgattak, mint a krematóriummá lett üres kibucok tizenhárom napon át. Mire aztán egyszer csak előbújt maga a főnök, alternatív közszolgálati úr, Partizán Marci, aki tekintetét a kamerának szegezte, ádámcsutkájának ritmikus mozgásával pedig jelt adott a stábnak, hogy kezdünk. Profizmusként aposztrofált, artikulálatlan hadarása első állomása volt, hogy megnevezte és függetlennek hazudta azt a marxista hírcsatornát, melynek tagjai az erőszaktól sem riadnak vissza, és amelynek összefoglalóit és álláspontját készült épp rátolni a magyarokra. Democracy Now! 

A témában mellesleg részleges és átfogó anyagot készített Morvay Péter, amit ide kattintva érhet el. A gondosan felépített narratíva, és az öregúr ágyasházában töltött 13 nap mind hiábavaló lett volna egy tökéletesen kiválasztott ártatlan, másoknak csak jót akaró, hamvas arcú szakértő nélkül, aki majd helyette kimondhatja mindazt, amit üzenniük kell. Természetesen mindezt Marci úr távolba tekintő defókuszált tekintete és lassú, higgadtságot, de ugyanakkor mély megdöbbenést és gondolkodást imitáló bólogatásai kíséretében, ami azt a döbbenetet és rácsodálkozást hivatott bemutatni, amivel Marcink felismeri beszélgetőpartnere nagy igazságait.

És ki mást találtak volna alkalmasabbnak egy ilyen érzékeny témához, mint azt a Szekeres Hannát, aki saját Facebook oldalán már évekkel ezelőtt leszögezte, hogy őt sokan öngyűlölő zsidónak tartják Izraellel kapcsolatos kijelentései miatt.”

Nyitókép: YouTube (Partizán)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. október 27. 11:37
Partizán Marci úgy zsidó mint Kun Béla meg Szamuely Tibor volt, vagyis nála a letagadandó nemzeti érzés helyébe az internacionalista marxizmus lépett (most éppen globalizmusnak hívják). Érdemes megvizsgálni a cionistaként induló Aczél (Appel) György karrierjét: a kommunizmus bukásakor Bécsbe (nem Moszkvába!) költözött és alijázott Izraelben, ahol megbocsátották neki 50 éves istentagadását. Partizán Marci mint ateista zsidó most még a nemzetek feletti internacionalista marxizmusnál tart (valójában a kriptoglobalizmus kiszolgálója), aki saját ősi fajtája elárulója. A magyarok közt is akadtak szép számmal hasonlók, sajnos.
Genusnextgen
2023. október 26. 22:31
Az összes eresztény fasz szégyenli a nevét Buksikáim? Ez Rostás, amaz Fülöp, Kötter, Franciska, stb., stb. Roppant nevetséges csicskák vagytok szoponcok.
altercat1
2023. október 26. 20:39
Gurgulás Marczika, az aranytorkú mézesfaszú dalnok előadta mondandóját a témáról. Arga hargamargasz mergegtámargadta Irgizraelt... A többit lásd tőle...
baronet
2023. október 26. 19:04
Áh, mindig ugyanaz, ezek sose lesznek mások. Unalmas is már ez a kigyóvállú homárka. Lapozzunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!