Német világbajnok futballista: „Free Palestine!”

2023. október 14. 08:57

A játékos szerint szívszorító helyzet.

2023. október 14. 08:57

„Szabad Palesztina” hashtaggel posztolt fényképet a közösségi oldalán Mesut Özil, török származású korábbi német válogatott focista, aki világbajnokságot is nyert a csapatával. Özil azt írta: „Imádkozás az emberiségért. Imádkozás a békéért. Ártatlan emberek és különösen ártatlan gyerekek veszítik életüket a háborúban – mindkét oldalon. Ez annyira szívszorító és szomorú. Kérlek, állítsátok le a háborút!!!!” 

Özilnek nem ez az első megosztó politikai véleménynyilvánítása. Korábban sokan felháborodtak, amikor a játékos nyíltan támogatta Recep Tayyip Erdoğan török elnököt.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Mesut Özil Instagram-oldala

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. október 14. 15:50
Özil azt írta: „Imádkozás az emberiségért. Imádkozás a békéért. Ártatlan emberek és különösen ártatlan gyerekek veszítik életüket a háborúban – mindkét oldalon. Ez annyira szívszorító és szomorú. Kérlek, állítsátok le a háborút!!!!” Özilnek nem ez az első megosztó politikai véleménynyilvánítása.<< Mi ebben a megosztó? Minden normális ember egyetért vele
Kovács Ubul
2023. október 14. 15:37
Orosz volt kágébés cár: Önálló Palesztinát! - és a török elnököt is támogatja.
Uztu
2023. október 14. 15:02
Ha izraelnek lehet saját orazága akkor a paleaztinoknak is. Vagy legyen annyi gerinc a másik félben hogy kiirtják őket nyiltan
EX_Terminator
2023. október 14. 14:14
Akik a terrort támogatják annak ugyanúgy helyben főbelövés jár, mint akik elkövetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!