Német lap: Az ENSZ az 1967-es háború óta nem más, mint a zsidó állam elleni megvetés fóruma

2023. október 30. 13:12

A publicista szerint míg Irán, Kína és az arab olajmultik azt tesznek az emberi jogokkal, amit akarnak, Izraellel szemben határozottan fellép az ENSZ.

2023. október 30. 13:12

A Die Welt német lap hétfő reggel megjelent véleménycikkében a szerző azt boncolgatja, hogy az ENSZ mára már nem a demokrácia előmozdításáról szól, hanem „csirkefogók, gyilkosok, autokraták és zsarnokok gyülekezete, akik a Nyugat ellen agitálnak”.

A szerző szerint a „Közgyűlés az 1967-es háború óta nem más, mint a zsidó állam elleni megvetés fóruma”, ahol gyűlölik Izraelt.

Hozzáteszi, a harmadik világ legtöbb országára jellemző a régi keletű zsidóellenesség, illetve a Nyugattal szembeni irigység és harag. Míg Irán, Kína és az arab olajmultik azt tesznek az emberi jogokkal, amit akarnak, a világszervezet illetékes bizottsága ezen a területen határozottan fellép Izraellel szemben.

Nyitókép: Ali Jadallah / ANADOLU AGENCY / Anadolu
 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 30. 17:59
Szar dolog a demokrácia. A zsidókat rühelli a vilàg. Az ensz-ben is. Ez van.
connorj
2023. október 30. 16:52
„Mária mély csendje hulljon a szívedre, Mária szent könnye cseppenjen kezedre, Mária érzése áradjon lelkedbe, Mária mosolya fogadjon a Földre, Mária rózsája illatozzon körbe, Mária nyugalma hordozzon betöltve.” istenanya.hu
Master
2023. október 30. 16:26
Megszállnak egy területet, elkezdik irtani a helyi lakosokat, elkezdik illegálisan elfoglalni a maradék területet is, és fel vannak háborodva hogy valaki számon meri kérni őket. Ez a pofátlanság és arrogancia csúcsa...
Csendesgyöngy
2023. október 30. 15:46
Az ENSZ olyan intézmény amilyen emberek alkotják, pont mint az EU. Nem lehet tudni, hogy kiket képviselnek, csak az egyértelmű, hogy nem azt, amiért annak idején létrehozták. Nagyon valószínű, hogy ha a pénzt útját követnénk, kiderülne kik azok a befolyásos entitások akik felforgatják a világot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!