Medvegyev az izraeli helyzetről: na, NATO-pajtikáim, most aztán megkaptátok

2023. október 09. 16:35

A volt orosz elnök azzal a konteóval hergel, hogy Ukrajna adott el fegyvereket a Hamásznak.

2023. október 09. 16:35

A Mandiner vasárnap bemutatott egy videót, amelyben azt állítják, hogy Hamásznak Ukrajna adta el azokat a fegyvereket, amelyeket az Izrael-elleni támadásban használtak. Ezt a feltételezést azóta sem igazolták.

Ettől függetlenül Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök tényként kezeli ezt az elméletet. Szerinte ugyanis a terrortámadásokhoz így közvetve hozzájárult a NATO.

A volt orosz elnök azonban még tovább folytatta elmélete kibontását a Telegram-bejegyzésében.

Számítsatok rá, hogy rakéták, tankok és repülők is frissen a feketepiacra kerülnek majd Kijevből”

– fogalmazott Dmitrij Medvegyev.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YEKATERINA SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. október 10. 10:07
"Falióra tábornokB_kanya 2023. október 09. 20:50 kilencszázhuszonharmadikra sem adja ki ez a szar poén, baszadék. de azért ne csüggedj, " Amikor felmegy a cukrod, elkezdesz baszadékozni, úgyhogy kapni fogod majomvekker :) Csicska, hopp....
B_kanya
2023. október 10. 10:03
"FeketeFehér 2023. október 09. 23:09 Nincs arra semmi bizonyíték, hogy ukrajna fegyvereket adna el a Hamasznak." Több, mint az iraki vegyi fegyverekre anno. "De ráadásul ukrajnának nagyjából semmi lehetősége sincs arra, hogy fegyverexportot szervezzen a gázai övezetbe." Hiszen Törökország ellenőrizte a gabonaexportot meg olyan sem fordulhat elő, hogy pld Pakisztánból Gázába érkezett.... 5000 olyan rakéta, mint az Sz-5, meg pár száz Javelin.... Hát az csak 2-3 hajózási konténer. " A Hamasznak meg nincs arra pénze, hogy fegyvereket vegyen ilyen bonyolult úton." Hiszen soros apukád sem támogat palesztin szervezeteket... Ja, de.
alexandrosz-2
2023. október 10. 06:02
Nem konteo. Tény.
bagira002
2023. október 10. 00:46
Jut eszembe afgánoknál Amerika fegyverarzenált hagyott kivonuláskor miért nem vitte magával . Lehet hogy terv része palesztinokat suttyomban felfegyverezte Európát már megszállták . Nem biztos , hogy a fegyverek Ukrajnából származnak , inkább Afganisztánból .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!