Ukrajna adta el nekik a fegyvereket – állítja egy Hamászhoz köthető videó (VIDEÓ)

2023. október 08. 08:25

Ezeket a fegyvereket használták Izrael megtámadásakor.

2023. október 08. 08:25
null

Joey Mannarino egy megdöbbentő Telegram-videót osztott meg a Twitter-oldalán, amely egy Hamászhoz köthető Telegram-csoportból származik. A videó tanúsága szerint, a szervezetnek Ukrajna adta el azokat a fegyvereket, amelyeket az Izrael-elleni támadásban használtak.

Nem tudni, hogy a videóban elhangzó állítások igazak-e vagy sem, mindenesetre érdekes, hogy ezt állítják.

Joey Mannarino hozzátette, „az is lehet, hogy [a fegyvereket] abból a hatmillió dollárból vették, amit Joe Biden nemrég adott Iránnak”.

Frissítés: A lapunk által megkeresett rendőrségi tolmács szerint a videóban iraki akcentussal beszélnek, nem palesztinnal.

 

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

 

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. október 11. 09:41
Minden szál Kijevbe, onnan pedig, természetesen, Langleybe vezet...
Mich99
2023. október 11. 09:33
"Ukrajna adta el nekik a fegyvereket" Világos, de erről a nácik és szövetségeseik HALLGATNAK!
Tommaso
2023. október 10. 19:23
a HAMASZ vezetője alig három hónapja Moszkvában járt Putyinnál. Akkor, ott, együtt sütötték ki ezt a röhejes fake-newst.
steweq
2023. október 09. 16:20
Mindig az motoszkál a fejemben, hol volt az Izraeli titkosszolgálat? Hogy tudták a készülődésről, az biztos. De kinek jelentették?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!