Kard méretű késsel imádkozott egy migráns Franciaországban – leterítették a rendőrök (VIDEÓ)

2023. október 28. 17:45

„Azok, akik rendőri erőszakot kiáltanak anélkül, hogy bármit is tudnának az esetről, jobban tennék, ha köszönetet mondanának nekünk” – kommentálták a rendőrök.

2023. október 28. 17:45

Október 22-én, vasárnap az észak-brüsszeli rendőrséget egy közúton késekkel leboruló/imádkozó férfihez hívták ki. Az egyik kés majdnem akkora volt, mint egy kard – olvasható a Sudinfo hasábjain.

Amikor a gyanúsított 20 éves Amine B. – aki illegálisan tartózkodik Franciaországban – meglátta a rendőröket, azonnal talpra ugrott, ezt követően az egyenruhások üldözőbe vették.

„Öljetek meg, öljetek meg” 

– kiabálta Amine az egyik szemtanú szerint. Mivel nem tudták, van-e még fegyvere, a rendőrök gyorsan lábon ütötték Amine-t, miután előzőleg utasították, hogy feküdjön a földre. 

Mi történt ezután? 

Amine ezután halálosan megfenyegette a rendőröket: 

„Bosszút állok, felismerlek titeket, és megöllek titeket, ti csirkefogók” 

A videofelvételek alapján egyesek a közösségi oldalakon Amine-t a rendőri erőszak szerencsétlen áldozatának állítják be.

Azok, akik rendőri erőszakot kiáltanak anélkül, hogy bármit is tudnának róla, jobban tennék, ha megköszönnék nekünk, mert valószínűleg egy újabb támadást sikerült elkerülni ennek a rendőri beavatkozásnak köszönhetően” 

– kommentálták az esetet a rendőrök, akik megdöbbentek az intézkedéseik ilyen mérvű torzítása miatt, amelyek szerintük indokoltak és helyénvalóak voltak.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. október 30. 10:28
Ismét elvágták késsel egy tanár torkát "Allahu akbar" kiáltással. A gyilkos egy csecsen származású Franciaországban élő radikális iszlamista fiatal, aki már évek óta rajta volt a veszélyes bevándorlók kistáján. Előtte a fiatalt kirúgták abból a gimnáziumból, ahol már korábban is sértegette a tanárt, mert az bírálni merte Samuel Paty tanár lefejezését.
Muki46
2023. október 29. 19:02
Már késsel sem imádkozhat az ember. Szörnyű.
CsiguMigu
2023. október 29. 07:51
Lőni kellett volna, de azonnal!
velvethammer
2023. október 28. 22:10
“Október 22-én, vasárnap az észak-brüsszeli rendőrséget egy közúton késekkel“ A brüsszeli rendőrség Franciaországban intézkedett???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!