Izraeli nagykövet: A holokauszt megismétlése volt az Izrael elleni támadás (VIDEÓ)

2023. október 17. 13:46

Izrael Állam magyarországi nagykövete beszélt az infernális állapotokról.

2023. október 17. 13:46
null

A holokauszt megismétlése volt az Izrael elleni támadás – erről beszélt a Hír Tv Napi Aktuális élő adásában Yacov Hadas-Handelsman.

Izrael Állam magyarországi nagykövete a műsorban bemutatta azt a Hamász terroristák mellett talált mondhatni utasító könyvet arról, hogy

miként kell civileket lemészárolni és elrabolni túszokat.

„Ezek utasítások azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenni, hogyan lehet a legtöbb civilt megölni” – fogalmazott.

A műsor alatt arra is fény derült, hogy emelkedett az elrabolt civilek száma, hiszen már majdnem 200 embert tart fogva a Hamasz, akik között olyan beteg csecsemők is vannak, akik speciális táplálásra szorulna, valamint olyan felnőttek, akiknek valamilyen végtagját amputálni kellett.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: JACK GUEZ / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 17. 18:07
Már hatszázzal is beérik, semmi hatmillió? Jól alább adták.
Barna_Public
2023. október 17. 16:51
Ez nem a Holokauszt 2.0 volt. Egyáltalán nem. Ez kb. a Varsói gettó lázadással volt rokon az egyik részről, és 11/9-el a másik fél részéről. Valami nagyon nem stimmel itt. 10 órát kellett várni a hadsereg beavatkozásra? Tisztára mint a covid propaganda. Először még 40 lefejezett
Hekimeki
2023. október 17. 16:40
😂😂😂🤣🤣😂🤣MEG A QRVA ANYÁD😂😂🤣😂😂🤣😂HA az lett volna nem tudnál itt hazudozni te hulladék kriptaszökevény🐂🐂🐂💩💩💩💩💩
cinkegolyó
2023. október 17. 16:22
Az izraeli ZAKA mentőszolgálat déli régiós vezetője, Yossi Landau az i24News-nak kegyetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy mit hagytak maguk után a Hamász terroristái Kfar Aza kibucban. A településre érve Landau és csapata az első helyszínen egy halott, fejbe lőtt terhes nőt talált a földön fekve, felvágott és – mint fogalmazott – „kitárt" hassal. A meg nem született gyermeket, akit még köldökzsinór kapcsolt az édesanyjához, késsel döfték át a terroristák. Egy másik lakásban egy anyát és egy apát találtak hátrakötött kézzel, mellettük két gyerekük feküdt, ugyanilyen testhelyzetben. A terroristák felgyújtották a családot, és leültek enni a terített asztalhoz. „Honnan volt bennük ennyi gonoszság? A terroristák egyetlen golyóval lőttek át egy nőt és a kezében tartott gyermekét. De látott lelőtt és elégetett gyermekek holttestéből álló „halmokat is" a kibucban. Összesen 682 holttestet számolt meg a helyszínen. Holttestek tömegéről számolt be, amelyeket teherautókon kellett elszállítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!