Izrael megkapja a németektől a fegyvert, amit az ukránok nem

2023. október 12. 07:01

Feloldhatatlan probléma körvonalazódik: kinek milyen fegyver „jár”?

2023. október 12. 07:01

Németország úgy döntött, hogy Izrael rendelkezésére bocsát kettő darabot Heron TP harci drónjai közül, mégpedig a Hamász gázai célpontjainak támadására – erről a Visegrád24 ír a Der Spiegelre hivatkozva.

Mint kiderült, 

korábban Ukrajna is remélte, hogy kapnak Németországtól hasonló drónokat az Oroszország elleni védekezésben, de hiába: 

ők nem kaptak a németektől, Izrael igen.

Nyitókép: X

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. október 12. 13:27
Mi mindenképp rábaszunk. 1-2 M palesztin kopogtat Röszkénél. Mert Egyiptomnak, Szíriának, Libanonnal, Jordániának, Szaúd-Arábiának, Kuvaitnak...stb. nem kellenek. Miért nem mennek Indonéziába ? Pakisztánba ? Afganisztánba ?
survivor
2023. október 12. 13:24
reciproki Tel-Aviv a politikai főváros. Jeruzsálem az eszmei. Az arabok eszmei fővárosa Mekka. A keresztények eszmei fővárosa Róma. Hagyni kell a zsidóknak Jeruzsálemet, legyenek velük boldogok. (Jézus is zsidó volt. Halála után a szektáját felhasznált a haldokló S.P.Q. R.)
survivor
2023. október 12. 13:19
reciproki Az "ukránok" szabad akaratukból (perejaszlavi szerződés/Hmelnyickij ) csatlakoztak az orosz birodalomhoz. A "palesztinek" meg pénzért adtak el földet a zsidóknak. Történelmileg azé a föld , aki meg tudja tartani...
survivor
2023. október 12. 13:15
Az Izraelben fejlesztett felderítő drón export változata.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!