ÉLŐ: tudósítás Gázából, az izraeli támadásról

2023. október 28. 16:35

Szombat délutánra hivatalosan is megerősítették, hogy az izraeli egységek bejutottak Gázába, ahol komoly harc folyik. Az IDF szóvivője a túszokkal kapcsolatban elmondta: „hazatérésük a legnagyobb nemzeti erőfeszítésünk, és minden operatív tevékenységünk ennek a célnak a megvalósítására irányul”.

2023. október 28. 16:35
null

Az élő, angol nyelvű tudósítást Gázából az alábbi videóra kattintva indíthatja el:

Az izraeli háborúval kapcsolatos, legfrissebb, magyar nyelvű híreinket ide kattintva érheti el.

***

Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Szaber

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bornemissza-3
2023. október 29. 23:30
Fejezzék már be ezt a szarakodást. A terroristák nem a negyediken laknak, hanem a földalatt, ahol a bombázás szart sem ér ellenük. Így csak a civileket mészárolják. Amiért jogosan háborodik fel a világ. Nincs mese, oda kell menni és felszámolni az összes alagutat. Amibe akár több ezer izraeli katona is belehalhat. De nincs más választásuk.
backstablive
2023. október 29. 21:51
De szèpen èg a kèpen a putri!
files32
2023. október 29. 19:00
Stefka Pista tudósít
Vata Aripeit
2023. október 29. 17:17
Kitelepítettek magyarokat? Ki. Lakossságcsere volt? Elüldöztek magyarokat a lakóhelyükről? El. Szétdarabolták magyarországot? Igen. Itt meg a nagy többség teli szájjal zsidózik, és a soha, mondom soha nem létető palesztináért aggódik. Aki ott rendet tud rakni, az Izrael. Tegyen is úgy. Legyen már vég ennek a húzd meg/ erszedd meg játéknak. Vannak államalkotó népek. A palesztinok nem azok. Minket 1000 éve el akarnak törölni. Nem sikerült. Eddig. A palesztinok ideje lejárt. Ez nem palesztin- zsidó háború. Ábrahámtól eredeztetett népek/ vallások , egy Istenben -ugyanabban az Istenben, más- más néven - hívők vallásháborúja ez. Több 1000 éve megy ez. Ha Izrael elbukik, a kereszténység is . Ezt az idióta zsidózást meg nagyon szánalmasnak tartom. De mit várahatok azoktól, akik attól vannak bexarva hogy a beatles meg egy 21 éves gyerek átmossa a gyerekek agyát? Buboréklakó itt mindenki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!