Halomra állnak az izraeli harckocsik – bevetésre készen (VIDEÓ)

2023. október 16. 09:29

Askelón mellett sorakoztak fel a tankok.

2023. október 16. 09:29

Bármelyik pillanatban megindulhat Gáza ellen az izraeli szárazföldi offenzíva, hiszen a zsidó állam hadserege felkészült a támadásra. Askelón mellett már rengeteg harci jármű sorakozott fel – írja az RTL.

A közzétett felvételen katonai sátrakat és csapatszállító járműveket is látni. Az izraeli hadsereg még múlt héten szólította fel Gáza mintegy 1 millió lakosát, hogy meneküljenek délre, eddig ennek nagyjából félmillió ember tett eleget. Közölték, hogy

Izrael két közúti folyosót is nyitva tart az evakuációra,

amit azonban nehezít, hogy a civileket élő pajzsként használó Hamász terroristái azt mondták az embereknek, ne engedelmeskedjenek az izraeli felszólításnak.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: JALAA MAREY / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hatvanas
2023. október 16. 15:23
"Halomra állnak..."?!! Úristen, kik szerkesztik ezt a Mandinert?! Megvan a középfokújuk magyarból? A "halomra" vonzata a magyar nyelvben a "lőni"! Vagy a szerző gondolatban már előreugrott a következő fázisra, és a keze nem tudta követni?
mandiren
2023. október 16. 15:12
Lehet hogy kiirtják a palesztinok egy részét, de hogy életük legnagyobb leckéjét fogja kapni Izrael, abban biztos vagyok.
Batman007
2023. október 16. 14:42
Nagyon nagy kockázat pácélosokkal bemenni belharcba. Lehet, hogy jelentős RPG készletek is vannak ami 50 méterről már elég hatásos.
contractor-2
2023. október 16. 13:21
Hiába 360 ezer tartalékost hívtak be, ha a többségük 4-5 éve nem ült tankban, vagy használt bármilyen katonai technikai eszközt. Gondolom folynak a kiképzések és a tanultak felfrissítése ezerrel. Ha meg drónokkal és a légierővel is elérhetik amit akarnak, akkor minek is mennének bárhová is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!