Háború indult az egész nyugati civilizáció ellen!

2023. október 10. 17:35

Ez a támadás nemcsak egy szuverén és független ország ellen irányult, hanem az egész zsidó-keresztény kultúra ellen is.

2023. október 10. 17:35
Móna Márk
Móna Márk
Facebook

„Háború indult az egész nyugati civilizáció ellen!

Szombat hajnalban megtámadták Izraelt! Megbotránkoztató és indulatokat ébreszt bennünk nem alaptalanul. Ez a támadás nemcsak egy szuverén és független ország ellen irányult, hanem az egész nyugati civilizáció és a zsidó-keresztény kultúra ellen is.

Fájdalmas és szomorú azt látni, hogy nyugat európa nagyvárosaiban örömünnepet járnak az iszlám szélsőségesek és hogy a Hamasz az egész világra kiterjedő dzsihádot hirdetett.

Elítélendő és vészjósló az a bevándorlás politika amit az Európai Unió művel a kontinensen. Csak reménykedhetünk, hogy egyre többen belátják, hogy hibáztak!

Ne engedjünk a félelemnek ès a gyűlöletnek, amit a Hamasz vagy bármelyik elmebeteg arab terror szervezet próbál ránk tolni. Mondjunk nemet az illegális migrációra és az iszlámradikálisokra és igent a független szuverén zsidó-keresztény kultúránkra!

Imádkozzunk Izraelért!

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MOSTAFA ALKHAROUF / ANADOLU / ANADOLU AGENCY VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. október 11. 20:01
A zsidó vallás az övek,a keresztény a mi vallásunk... A kettő nem ugyanaz. Ukrajna háborúja a náci ukránok háborúja, Izrael háborúja sem a miénk...tagado ,hogy e két háború közül bármelyik is a mi háború k lenne és azt is, hogy a mi értékeinkért harcolnának...sőt,inkább vesztesekké váltunk a segítség miatt...
syphax-2
2023. október 11. 15:34
".....Ez a támadás nemcsak egy szuverén és független ország ellen irányult, hanem az egész zsidó-keresztény kultúra ellen is..." Nopersze. Ám alaposan TETT ARRÓL sokat a "zsidó keresztény kultúra" hivatalos és deklarált LETÉTEMÉNYESE A NYUGAT-EURÓPAI MAIN STREAM POLITIKA--MAGYARÁN ÉS VILÁGOSAN AZ EU ÉS A BRÜSSZELITA IMPRODUKTIV-HERE HIVATALNOKVILÁG--HOGY MINDEZ IGY ÉS NE MÁSKÉNT, ESETLEG NORMÁLISAN LEGYEN.
Turán
2023. október 11. 12:13
Már azóta háború van amióta a zsidók megtehetik az uszítást, pénzügyi beavatkozást a háttérből nagyon sok országban. Magyarországon is.
Almassy
2023. október 10. 20:50
Nincs olyan hogy zsidó-keresztény, csak római-keresztény v. bizánci-keresztény... A kereszténységnek annyi köze van a zsidóhoz, hogy egy zsidó szektából fejlődött ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!