Ennyi maradt Gázából a brutális erejű izraeli támadás után (VIDEÓ)

2023. október 28. 16:12

Izrael péntek este megkezdte a szárazföldi hadműveletet a gázai övezetben.

2023. október 28. 16:12

Korábban beszámoltunk arról, hogy Izrael péntek este kiterjeszti a hadműveleteket, vagyis megkezdődik a szárazföldi hadművelet a gázai övezetben. 

Erről az X-en meg is jelent egy videó, amelyen a Gázai övezet ellen végrehajtótt hatalmas erejű támadás eredménye látható. 

A videót itt tekinthetik meg: 

Nyitókép: X

Kapcsolódó vélemény

undefined

Sebes Gábor

Mandiner

Idézőjel

Semmit nem lehet elismerni, amit Izrael tesz – és semmit nem szabad bírálni, amit a palesztinok tesznek. Ez az erőszakos „nyugati” képlet jelenleg.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. október 29. 08:17
Most is lehet örömködni, mint a hamasz rakéták láttán...
galancza-2
2023. október 29. 08:16
tomasso! OV és a Fidesz teljesen Izrael,és a zsidók oldalán áll,és ez 2010 óta így van. Mi a bajod OV-ékkal.Pláne hogy donátova elvtársnőd páréve Izraelt fikázta.És egyéb balos-ballikos elvtársaid teljes gőzzel az iszlám inváziót támogatják. és brösszeli vezető elvtársaid is támogatják a Hamaszt most is rengeteg pénzzel és nyilatkozatokkal.
petya-806
2023. október 29. 07:42
"Ide vezetett hogy annó Ábris bácsinak nem volt elég Sári néni, még Hágár tantit is meg kellet kettyintenie." (Egy székely atyafi sommás véleménye a közel-keleti helyzetről.)
pandalala
2023. október 29. 01:31
egyre ""sötétebbek"" az ""újságírók"" ez minden, csak épp' nem újságírás! :-(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!