Az IDF szerint ez még nem a nagy offenzíva

2023. október 27. 22:45

Egy neve elhallgatását kérő amerikai forrás pedig arról beszélt, hogy a művelet korlátozott.

2023. október 27. 22:45

Peter Lerner, az IDF szóvivője azt mondta, hogy a mostani akció nem a várt nagyszabású művelet – hívta fel a figyelmet a Times of Israel.

A lap idézett továbbá több amerikai és izraeli tisztviselőt, akik az ABC Newsnak ugyancsak megerősítették a fenti kijelentést. 

A Times of Israel hozzátette, hogy egy meg nem nevezett amerikai forrás pedig arról beszélt a csatornának, hogy a művelet korlátozott. 

***

Nyitókép: YOUSEF HASSOUNA / AFP

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2023. október 28. 11:00
Nézve a palesztin áldozatok számát és a lerombolt épületek arányát a korlát elég magasan lehet.
Kecmec
2023. október 28. 07:29
Mivel ez nem egy szakportál és laikusok és "jóhiszemű" média fogyasztók olvassák egy valamire való újságíró úgy használ roviditéseket, hogy legalább egyszer ki írja a rövidítés tartalmát ( ha hosszú a cikk akkor oldalanként) . Ha nem teszi akkor a jól felkészült szakmai feletese, a szerkesztő korrigál...... látom itt híján vannak mindkettőnek.....
EX_Terminator
2023. október 28. 06:59
AZ IGAZSÁG AZ, HOGY EZT SOHA MEG SEM TEHETTÉTEK MEG SEM PRÓBÁLHATTÁTOK VOLNA! AZ IGAZSÁG AZ HOGY GYILKOS SZÖRNYETEGEK EMBERALATTI FÖRTELMES SZADISZTIKUS FÉRGEK VAGYTOK MIND A LEGUTOLSÓ SZÁLIG TI MAGATOK IS, MINT AKIKET VÉDTEK, ÉS NINCSN VELTEK PÁRBESZÉD NINCS IRÁNTATOK TÜRELEM ÉS TOLERANCIA NINCS NEM VOLT ÉS SOHA NEM IS LESZ VELETEK KÖZÖSKÖDÉS! AZ IGAZSÁG AZ, HOGY ELMONDTAM AZ EGYETLEN VÁLASZT AMIT KAPHATTOK DE NEM AKARJÁTOK SE MEGHALLANI SE ELFOGADNI. AZ IGAZÁG AZ HOGY AKÁRMIT IS TEGYETEK SOHA DE SOHA!!! NEM LESZ MÁSKÉPP. SOHA NEM FOGUNK BENNETEKET ÉS A SZÖRNYTETTEITEKET MEGTŰRNI.
goldie-2
2023. október 28. 06:18
Hát ez milyen cikk? Szégyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!