Al-Dzsazíra: Az ukránoknak szánt amerikai támogatás pár hónapon belül kifut

2023. október 04. 07:18

A republikánusok már nem akarják ezt a háborút, így pedig nehéz lesz, derül ki.

2023. október 04. 07:18

Az al-Dzsazíra arról ír, hogy a Fehér Ház szerint a Kijevnek az Oroszország elleni harcban nyújtott amerikai támogatás kifut „néhány hónapon belül”, ha a republikánusok nem fogadnak el új pénzeszközöket az ukránok számára. John Kirby, a Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője egy tájékoztatón leszögezte:

„Nagyjából talán pár hónapról beszélhetünk”

Az idő nem a barátunk. Van elég forrásunk ahhoz, hogy Ukrajna harctéri igényeit még egy ideig kielégítsük, de a kongresszusnak cselekednie kell.”

Mint kiderült, Biden elnök nemrég felhívta a nyugati szövetségeseket, hogy megnyugtassa őket, az Ukrajnának nyújtott amerikai támogatás folytatódik, írják.

Fotó: SAUL LOEB / AFP
 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2023. október 04. 07:27
Mit ír erről a RT?
Pandaka pygmaea
2023. október 04. 07:25
"Al-Dzsazíra: Az ukránoknak szánt amerikai támogatás pár hónapon belül kifut. A republikánusok már nem akarják ezt a háborút, így pedig nehéz lesz" "Guardian: Veszélyes pillanathoz érkezett Ukrajna, a Nyugat egyre inkább belefárad a háborúba" Zseléék és az ukrán nácik egyre nagyobb szarban vannak, nem csoda, ha "Zelenszkij a távozást tervezgeti" (Mc.Gregor)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!