A világunk békés évtizedeinek vége!

2023. október 08. 22:50

A Nyugat, a kultúránk, a világunk háborúban áll.

2023. október 08. 22:50
Tarjányi Péter
Tarjányi Péter
Facebook

„A Nyugat, a kultúránk, a világunk háborúban áll. 

Az elmúlt 10 évben szisztematikusan gyengítve - Oroszország 2014 óta Ukrajnában, a szélsőséges Iszlám terroristái Európában és most Izraelben , Kína hírszerzésileg és gazdaságilag az egész bolygón – támadta és támadja azt amik vagyunk. A Nyugat ellenfelei egy tömbbe szerveződtek… 

Most Izrael lángol és egy újabb háború kezdődött amiben emberek ezrei fognak meghalni és szenvedni. 

A világunk békés évtizedeinek vége!!!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MAHMUD HAMS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. október 09. 15:57
"A Nyugat, a kultúránk, a világunk háborúban áll. " Az ultraliberalizmus píszí, gender, woke, MÁSSALHANGZÓK+, imperializmus stb. az 'újkultúra', amivel saját maga ellen kezdett háborodott 'fejlettvilágháborúzni'. Dupla így az ellenség . Anti- főnixmadár, amely fő azután nix.
steweq
2023. október 09. 15:25
Nyugat ragyogó fénye önmagára irányult, mint felvilágosult erkölcs, S árnyékot vetett az egész nem nyugati világra. Hát csoda, ha elegük lett ebből?
steweq
2023. október 09. 15:22
Olyan béke volt, hogy csak na! Kényelmes fotelből néztük, hogy mások jó messzire innen, lövik halomra egymást. Most meg a szomszédban pufogtatnak, S vége boldog béke időknek! Vagy azok a mások, vagy valakik, megelégelték, ezt a tespedt, arrogáns békeszeretet?
survivor
2023. október 09. 14:09
Éljen az Ellenbtq, a cancel, a blm ! Csak semmi félelem, jön a vók !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!