A dolog úgy áll, hogy a jóasszony fordítva ül a lovon

2023. október 03. 19:53

Államok?! Ugyan már, hogy tudnának az államok beleszólni a globális médiakonglomerátumok ügyeibe.

2023. október 03. 19:53
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Államok?! Ugyan már hogy tudnának az államok beleszólni a globális médiakonglomerátumok ügyeibe.

A dolog úgy áll, hogy a jóasszony fordítva ül a lovon; valójában a messianisztikus küldetéstudattal megáldott pénzügyi és gazdasági elit által létrehozott álcivil szervezetek és a szolgálatukba szegődött média szól bele a nemzetállamok ügyeibe, gyakorol nyomást a választott testületekre és személyekre; informálja – gyakran félre – érdekei szerint a világ vagy egy részének a közvéleményét és csinál végső soron politikát.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. október 04. 17:46
https://www.origo.hu/teve/20231004-toth-andi-letolta-a-nadragjat-mindenkinek-megmutatta-a-bugyijat-kepek-tv.html?utm_source=mandiner.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_k_02
Akitlosz
2023. október 03. 23:41
Ez az a fickó aki itt leháborúsbűnösözött egy volt Waffen-SS tisztet. Már megint itt okádik.
ertönszena
2023. október 03. 21:25
Őszintén meglep azoknak az embereknek az ostobasága, akiket még mindig az orruknál fogva lehet vezetni azzal a marhasággal, amely szerint a szólásszabadságot az államtól kellene megvédeni. Középiskolai elsős szint, a jelen korra egyáltalán nem alkalmazható, szakállas bullshit. Ez ma legfeljebb akkor lehet közvetve igaz, ha az állam a médiahatalmat birtokló globális tőkestruktúrák és hálózataik irányítása alatt áll, mert akkor a politikai hatalom e hálózatok és nem az állampolgárok érdekében alkot jogszabályokat. Erre pont jó példa Brüsszel, amelynek egyetlen feladata a szabadság és a tagállami szuverenitás felszámolása; az EU birodalommá szervezése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!