Szergej Sojgu nem zárja ki egy hadgyakorlat lehetőségét Észak-Koreával

2023. szeptember 04. 21:36

Sőt, már javaslatot is tett erre vonatkozóan Kim Dzsongun észak-koreai vezetőnek.

2023. szeptember 04. 21:36

Nem zárta ki egy orosz-észak-koreai hadgyakorlat lehetőségét hétfőn Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter.

Mint mondta, Oroszország minden szomszédjával tarthat közös katonai manővereket, ez alól Észak-Korea sem kivétel.

„Mindenkivel tárgyalunk erről, beleértve a KNDK-t is. Miért ne? Ők a szomszédaink” – fogalmazott a tárcavezető hétfőn Szocsiban, az orosz-török csúcstalálkozó helyszínén újságíróknak nyilatkozva.

Jobb békében és harmóniában élni a szomszédainkkal, különösen egy ilyen szomszéddal, amellyel elég sok minden köt össze bennünket, mind a történelemben, mind az életben” 

– tette hozzá.
Nem sokkal korábban a dél-koreai hírszerzés azt az értesülést közölte, hogy 

Sojgu Észak-Koreával és Kínával közös haditengerészeti gyakorlat megtartását javasolta Kim Dzsongun észak-koreai vezetőnek júliusi phenjani tárgyalásai alapján. 

Az orosz miniszter az észak-koreai fővárosban a koreai háború befejezésének 70. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényeken vett részt, felkeresett egy haditechnikai kiállítást, és Kim Dzsingunnak átadta Vlagyimir Putyin orosz elnök üzenetét.

(MTI)

Nyitókép: Alexander NEMENOV / AFP

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. szeptember 04. 22:40
kunfia, és huszadikán anyád szopásorgiát tart.
kunfia1
2023. szeptember 04. 22:29
kunfia15m007h 0p3ra70r 2023. szeptember 04. 22:29 Meghalt az eredeti, és az egyszavas hülye vette át a nicket? Sajnos nem ugrik be a másik neved!
Akitlosz
2023. szeptember 04. 22:03
Dél-Korea amerikai megszállás alatt van, rendszeresek a hadgyakorlatok.
Akitlosz
2023. szeptember 04. 22:01
Én sem zárom ki, hogy E.T, bekopogtat hozzám. Csak aztán nehogy akkor kopogtasson, amikor az ajtó be van zárva, mert akkor ki lesz zárva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!