„Rosszabbnak tűnik, mint amilyen!” – sportbalesete után jelentkezett Olaf Scholz

2023. szeptember 04. 13:11

A német kancellár egy szemfedős képet osztott meg X-oldalán.

2023. szeptember 04. 13:11

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Olaf Scholz futás közben elesett, és zúzódásokat szenvedett az arcán, ezért le kellett mondania néhány találkozóját a hétvégén.

A német kancellár időközben az X-oldalán hírt adott magáról. Egy olyan fotót posztolt, amelyen szemkötőben és horzsolásos arccal látható.

A fényképhez kísérőszövegként azt írta, hogy

 „alig várom, hogy lássam a mémeket. 

Köszi a jókívánságokat, rosszabbnak tűnik, mint amilyen!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X-képernyőfotó

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2023. szeptember 04. 22:12
Nem volt kivilágítva a sodrófa.
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 04. 20:20
"Németország elveszítette versenyképességét, egyre kevésbé érdemes autóipari beruházásokat indítani az országban - mondta az ágazat érdekképviseletének (Verband der Automobilindustrie - VDA) vezetője egy hétfői interjúban. Szívesen ruháznánk be itt, Németországban, de más régiók, például az Egyesült Államok sokkal versenyképesebbek- húzta alá Hildegard Müller. Mint mondta, Németországban a legdrágább az energia az egész világon, és míg Amerikában az állam a többi között a megfizethető energia és a nyersanyagellátás biztonságát szolgáló megállapodások révén megfelelően gondoskodik az ágazat sikeres működéséhez szükséges keretfeltételekről" https://www.portfolio.hu/uzlet/20230904/kongatjak-a-veszharangot-nagy-bajban-europa-legerosebb-gazdasaganak-autoipara-637549
Dapraphone
2023. szeptember 04. 20:02
Isten nem ver bottal…
kérdés
2023. szeptember 04. 18:16
Tudj'Isten, de nekem a horn-féle kitámasztós fémkupola jutott eszembe...annó mekkora részvét övezte, rögvest elnyerte a nép részvétét és a választást. Ez utóbbit inkább elnyelte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!