Olasz lap az Elle magazinról: A fotó nemcsak szépség, de dac is

2023. szeptember 11. 11:30

A La Stampa is megszakértette a homoszexuális párt bemutató Elle-címlapot.

2023. szeptember 11. 11:30

A La Stampa olasz lap is beszámolt az Elle magazin legfrissebb számáról, aminek a címlapján van a meleg pár, amint egy kislányt puszilgatnak.

Ezt is ajánljuk a témában

Az olaszok szerint „a fotó nem csak szépség, de dac is”

ugyanis „Magyarországon Orbán Viktor pártja, a Fidesz 2010 óta LMBTQIA+ közösség elleni politikát folytat”, valamint „két éve az LMBTQ+ közösségről szóló könyveket alumíniumfóliába (sic!) kellett csomagolni”.

A lap szerint a magyar nemzet csak 1989 októberében élt át igazi demokratikus változást, ezt megelőzően pedig „a tekintélyelvű rendszerek sora védjegyévé tette a homofóbiát és az intoleranciát”. „A zsidókat, homoszexuálisokat, romákat fogtak el, megkínozták őket a »terror házában«, és szó szerint eltüntették őket. A magyar történelem egy katasztrofális időszaka mára elfeledett, de mégis figyelmeztetés lehet a jelen számára”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőkép

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. szeptember 11. 21:54
Ezek segghülyék, nem buzikat, zsidókat és cigókat kínoztak a Terror házában hanem magyarokat a zsidók vezette ÁVH.
kepzelet
2023. szeptember 11. 18:37
Sajnálok minden gyermeket, aki szerető anya és apa nélkül nő föl. Nem, a 2 "szerető" apa nem opció...nem pótolja az anyai szeretetet, és energiát, mert nem képes rá...
google-2
2023. szeptember 11. 18:13
Az remek, hogy ők dacolnak, a kár csak az, hogy ehhez egy élő babát is kaptak. Aki szegényke anyuka nélkül fog felnőni. Az ÁVH-ban sok zsidó volt, ez igaz, de nem őket kínozták, hanem ők kínoztak. Ennek az olasz lapnak fals az informátora.
KBA98
2023. szeptember 11. 16:36
You are not normal! Are you ruining the lives of people and small children out of spite?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!