Két meleg férfi és egy kislány szerepel a magyarországi Elle magazain legújabb címlapján

2023. szeptember 05. 12:35

Alattuk a „Born From Love”, azaz Szerelemből született felirat olvasható.

2023. szeptember 05. 12:35
null

„A címlap célja, hogy rávilágítson egy egyszerű igazságra: a szeretet nem ismer korlátokat” – írja közleményében az Elle, amely két meleg férfit és kislányukat szerepeltette legújabb címlapján. Alattuk a „Born From Love”, azaz Szerelemből született felirat olvasható.

A magazin közleménye szerint fel akarják hívni a hazai média figyelmét a befogadóbb ábrázolás szükségességére, megkérdőjelezni a sokak által még mindig vallott kirekesztő társadalmi normákat, és ösztönözni a sokszínűségről, elfogadásról és egyenlőségről szóló párbeszédet.

A képen egyébként Hlatky-Schlichter Hubert gasztrovállalkozó és dr. Szegedi László idegsebész látható, akik egyébként tavaly Svédországba költöztek, hogy „biztonságos környezetben vállalhassanak gyereket”.

„Nem szeretném kitenni annak a gyerekem, hogy propaganda áldozata legyen, és én sem akarok áldozat lenni a saját országomban” – mondta a döntésükről idén márciusban Hlatky-Schlichter Hubert, aki egyébként a Michelin-csillagos Bábel éttermet is üzemelteti.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: képernyőfotó

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. szeptember 11. 07:51
Ebből született: "A huszadik században a második világháborús propagandát követő leghatékonyabb manipulációs marketing stratégiának nevezi a meleglobbi programját David Kupelian amerikai újságíró. A neokonzervatív szerző The Marketing of Evil (A gonoszság marketingje, WND Books) című műve részletesen elemzi az elmúlt 25 év gondosan felépített kampánysorozatát. .... A szerző a 19. századi radikális társadalmi forradalmárok által elért fordulathoz hasonlítja a nyugati társadalmakat alapvetően átformáló mozgalmat, amelynek célkitűzései nem állnak meg az életmód szabad megválasztásánál, hanem ennél sokkal mélyebb, civilizációs fordulatot szeretne elérni."
zsolti123
2023. szeptember 10. 19:04
Hlatky-Schlichter Hubert Daróczi-öngyilkosság: nem Claudia a kulcsfigura? Hol van Daróczi Dávid búcsúlevele? https://civishir.hu/belfold/daroczi-ongyilkossag-nem-claudia-a-kulcsfigura/0421153651
catalina11
2023. szeptember 10. 18:35
„Nem szeretném kitenni annak a gyerekem, hogy propaganda áldozata legyen, " Így aztán az ELLE használja fel propagandaeszközként.
zsolti123
2023. szeptember 10. 00:19
>>„Szerelemből született” – hirdeti a több oldalas cikk, amiben csak arról nem esik szó, hogy hol és miként is jutottak hozzá a gyerekhez, aki a legkevésbé sem „szerelemből” született. A Bors kiderítette a történet részleteit. Hlatky-Schlichter Hubert - akinek nevét akkor ismerték meg sokan, amikor öngyilkos lett a barátja, Gyurcsány Ferenc szóvivője, Daróczi Dávid https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/09/beranyasag-megalazza-noket-hogyan-lett-gyereke-ket-magyar-ferfinak<<  A „Gay with kids”, azaz „Melegek gyerekekkel” nevű cég homoszexuális pároknak kínál béranya szolgáltatást. A kaliforniai béranyaügynökség átlag 100 millió forintért kínálja eladásra a gyerekeket. A meleg pár katalógusból választhatja ki a petedonort, a gyermeket azonban nem ő, azaz a biológiai anya, hanem egy béranya hordja ki, aki szimplán csak a testét adja az ügymenethez." >>"born from lóvé" - Franceska megint fenomenális.És nem mellesleg megint igaza van - minden egyes pontban. <<
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!