Nem, kedves uram, az olasz miniszterelnök kínjában futkos most fűhöz-fához

2023. szeptember 19. 20:15

Ezért mondunk nemet a nemzetközi és hazai bevándorláspártiak minden tervére.

2023. szeptember 19. 20:15
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nem kedves uram, az olasz miniszterelnök kínjában futkos most fűhöz fához. A migrációs krízis, amit ön és az önhöz hasonló kaviarmarxista értelmiség (vagy inkább éttermiségi) lelkesen üdvözöl, olyan mértéket öltött, olyan közbiztonsági és kulturális sokkot okozott Itáliában, hogy Meloni joggal tart egy a kormányát elsöprő népharagtól. Csakhogy a hajóba beömlő vízzel nem az a teendő, hogy átlapátoljuk egy másik rekeszbe, hanem akkor járunk el helyesen, ha réseket betömjük és egyszerűen kiszivattyúzzuk a vizet- mert ha nem így járunk el, akkor el fogunk süllyedni.

Tudom, a neomarxista nézetekkel felülfertőzött nyugati elit azt gondolja, ahogy azt a gyarmatokon tették egykor, úgy most a harmadik világ szintjére süllyedő anyaországokban könnyedén eladminisztrálják a helyzetet.

Nem fogják. A szenny és mocsok árja egy idő után mindent ellep – a kertvárosokat is és onnan már nincs hova hátrálni!

Ezért mondunk nemet a nemzetközi és hazai bevándorláspártiak minden tervére. Egy lépést sem tovább!”

Nyitókép:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 20. 17:32
A talján ribanc pórázát is soros tartja kézben. Az anyjàt is eladná két fillérért. Talján szokás. Orban ismét beszopta. Wéber, vondenleyen,..... Yzarabbnal szarabb valasztásai voltak.
voltospultos-2
2023. szeptember 20. 10:26
survivor 2023. szeptember 19. 20:49 Lőfegyver. Ennyi... Még az se kell. Elég, ha egy fregatt elhúz mellettük húsz méterrel, harminc csomóval. A cápák könnyekig hatódnának.
llnnhegyi
2023. szeptember 20. 08:49
Merkel kancellár hagyatéka.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. szeptember 20. 08:09
Melóni is egy kóserkonzervatív bábu, arra jó csak, hogy a radikálisokat visszatartsa
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!