Halálosan megfenyegették Giorgia Melonit az embercsempészek

2023. szeptember 19. 14:17

A migrációs szigorítások miatt.

2023. szeptember 19. 14:17
null

Halálos fenyegetést kapott Giorgia Meloni olasz kormányfő azt követően, hogy migrációs korlátozásokat vezetett be az országában. Az afrikai embercsempészek azért állnának bosszút az olasz miniszterelnökön, mert felvette a harcot a bűnszervezetekkel és bejelentette, hogy zárva tartja az Olaszországba érkező illegális bevándorlókat, írja a HírTV.

Az embercsempészek azt üzenték Meloninak, hogy az igazi migrációs robbanás még csak most kezdődik, neki és gyermekének pedig fizetnie kell amiért megakadályozza a tevékenységüket

Az olasz kormány hétfői ülésén döntött a szigorításokról, melynek célja, hogy zárt táborokban tartsa a migránsokat egészen a menedékkérelem elbírálásáig. Ez lehet akár 18 hónap is. 

Amennyiben az adott személy nem jogosult menedékkérelemre, akkor azonnal kitoloncolják őt.

Meloniék azt szeretnék, hogy az ország területén ne mozoghassanak szabadon azok a személyek, akik nem jogosultak erre és így kizárják a kockázati tényezőket. Meloni a honvédelmi tárca bevonásával hozna létre alacsony lélekszámú és jól ellenőrizhető településeken zárt táborokat, ahol elhelyezhetik ezeket a bevándorlókat.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a tegnapi napon háromszázan másztak át a kerítésen és hagyták el a tábor területét, szétszéledtek a településen. Élelmiszert, illetve pénzt kértek a helyiektől, akik aggódnak a közbiztonság romlása miatt, zárul a HírTv cikke.

Nyitókép: Alberto Pizzoli/AFP

 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. szeptember 27. 19:00
Furcsa -sőt! különös- hogy pl Macront nem, csak Melonit fenyegették meg!...
Zolotarjov
2023. szeptember 22. 23:13
Hát tényleg nagyon becsicskult ez a csaj..:))
alexandrosz-2
2023. szeptember 20. 17:54
Pedig a taljan ribanc a baratjuk. Nyakló nelkül fogadja a migriket, leszarva barkit.
Intruder
2023. szeptember 19. 20:32
Meloni elkésett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!