Na, vajon kik ezek, akik éppen felszámolják a svéd közbiztonságot és társadalmat?

2023. szeptember 14. 09:42

Képzelhetjük, mekkora lehet az iszonyat, ha már a migránsvalag-nyaló 444 is kénytelen írni róla.

2023. szeptember 14. 09:42
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Képzelhetjük, mekkora lehet az iszonyat, ha már a migránsvalag-nyaló 444 is kénytelen írni róla. Azt persze meg sem említik, hogy kik is vívják ezeket a bandaháborúkat, kik lövöldöznek, ölnek gyerekeket, robbantanak – s minden más...

Kibaszott migránsok.

Akik éppen felszámolják a svéd közbiztonságot és társadalmat.

Miközben az agyhalott svéd politika a magyar demokráciával, illetve annak hiányával van elfoglalva.

Végül is, leszarjuk. De azért biztos vannak svédek, nem kevesen, akik nem ezt érdemlik.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondom
2023. szeptember 14. 16:04
Az ikeában eltüntetik a húst, viszont előkelő helyre került a túlárazott zöldség. Ott már a virsli is zöldségből készül. A következő változás az lesz, amikor már kapható lesz náluk a falafel, meg a kebab... (persze lehet, hogy a svédeknél már van)
m-andi-ner
2023. szeptember 14. 12:23
"De azért biztos vannak svédek, nem kevesen, akik nem ezt érdemlik." A megoldás egyszerű. Legközelebb migrációellenes pártra kell szavazni. Biztos van olyan Svédországban is.
polárüveg
2023. szeptember 14. 11:25
A szabadkőművesség csinál kalifátust Svédországból, radírozza ki a ska népet. Azután vegyük elő Svédország ikonikus harcát a multikultiért. Emlékezzünk a stockholmi Multikulturális Intézetetet vezető Barbara Spectre asszony nyilatkozatára a multikulturalizmusról.
CirmoS
2023. szeptember 14. 10:54
Bayer is lépjen már túl azon, hogy biztos vannak svédek akik nem ezt érdemlik! Maradjunk annyiban, hogy idióta agyhalott ott mindenki! Egy ócska szar ország akik ráadásul nagyon irigyek Mo-ra! Ők szétbasztak otthon mindent itt meg rend van! Ezt nehezen viselik! És mások is! Orbánnak persze igaza lett a migráció kapcsán IS! Takarítsák csak el minél előbb a svéd szarokat a migrik! Mert megérdemlik!! Aki nem látta már a legelején, hogy micsoda semmitérő, barbár csőcseléket enged az országába azok bizony megérdemlik nagyon rossz sorsukat! Nem kell nekünk finomkodni... senkivel! Elég volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!