Menczer Tamás: Nem igaz, amit a svéd NATO-csatlakozással kapcsolatban Magyarországról írnak!

2023. szeptember 18. 19:39

Hírlapi kacsának nevezte a Szabad Európa oldalán megjelent hírt.

2023. szeptember 18. 19:39
ukrán zászló, NATO

Menczer Tamás hétfőn arról beszélt az MTI-nek, hogy nem igaz a Szabad Európa honlapján megjelent hír, miszerint a magyar kormány a svéd NATO-csatlakozással kapcsolatban azt várja, hogy a svéd miniszterelnök vagy külügyminiszter Magyarországra utazzon.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a portál azon cikkére reagált, amely szerint a magyar vezetés továbbra is azt várja, hogy vagy Ulf Kristersson svéd kormányfő, vagy Tobias Billström külügyminiszter Budapestre látogasson, és találkozzon Orbán Viktor miniszterelnökkel vagy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Jó reggelt Kelet-Grúziából, hazátlanok!

Ne köpdösd a hazát külföldön, Gulyás Márton – az ilyesmi a végén mindig visszaköp. Kohán Mátyás írása.

Ezt is ajánljuk a témában

Arcunk leszakad: már a svéd iskoláskorú gyerekeket is Orbánt ekéző videókkal hergelik Magyarország ellen – a főszerepben pedig ki más is lenne, mint a mi jó öreg Gulyás Mártonunk!

De Gulyás mellett feltűnik itt a hazánkból „kitiltott” CEU egyik dicső oktatója, valamint Guy Verhofstadt és persze Judith Sargentini is. „És ezt így hogy?” – de komolyan. Francesca Rivafinoli írása.

 

Nyitókép: Shutterstock
 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik