Látszik, hogy Ukrajna egyre több képességgel rendelkezik az orosz kontroll alatt lévő célpontok elleni mélységi csapásokhoz

2023. szeptember 22. 17:05

Moszkva esetében most már nem telik el hét, hogy ne érne el ukrán katonai drón az orosz fővárost vagy környékét.

2023. szeptember 22. 17:05
null
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Ez az, amiről az elmúlt hetekben beszéltem: trendszerűen látszik, hogy Ukrajna egyre több képességgel és lehetőséggel rendelkezik az orosz kontroll alatt (vagy akár Oroszországban) lévő célpontok elleni mélységi csapásokhoz. Az ukrán drónok egyre több helyen, egyre nagyobb intenzitással jelennek meg, akár 500-600 km-t is megtéve.  Moszkva esetében most már nem telik el hét, hogy ne érne el ukrán katonai drón az orosz fővárost vagy környékét. Hasonló a helyzet a Krím-félsziget esetében is.

Amíg az ukrán támadó potenciál felépítés alatt volt, még el lehetett mondani, hogy ez mindössze PR akció, katonai eredményeket nem jelent. Sőt, a szakértői körökben arról is volt vita, hogy mindez nem vonja-e el az ukrán katonai potenciált más, »valódi« célpontok elől. Azt gondolom, hogy most már világosan látszik, hogy ez egy igen összetett, saját stratégiára és nyilván külső hírszerzési kapacitásokra is épülő taktika volt, amely meghozta a gyümölcsét.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Twitter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2023. szeptember 25. 12:01
Oszt maga szerint mi lesz abból, kedves Anton, ha a medvét érdemi sebet neki nem okozó dartsokat dobálnak a seggébe? Csak mert ezek a modern dartsok már elérik a hátsó felét is...
Kacorka
2023. szeptember 24. 22:34
Ezek a támadasok támasztják alá az orosz álláspontot, miszerint Ukrajna nem lehet nato tag, mert az csak tovabb csökkenti Oroszország biztonsagát a betelepíteni stándékozott amerikai és más nato fegyverekkel, alakulatokkal.
Stingary76
2023. szeptember 23. 15:01
"Az ukrán drónok egyre több helyen, egyre nagyobb intenzitással jelennek meg, akár 500-600 km-t is megtéve. Moszkva esetében most már nem telik el hét, hogy ne érne el ukrán katonai drón az orosz fővárost vagy környékét." Lófaszt tesznek meg 500-600 km-et. A drónokat ukrán diverzáns személyek indítják orosz területről, max 80-100 km távolságból.
Galerida
2023. szeptember 23. 09:40
Ukrajna támogatói élesben próbálják ki a fegyvereiket amíg marad néhány szerencsétlen ukrán katona.... Aztán az elnéptelenedett országban a lengyelekkel megműveltetik a megszerzett földjeiket...a lengyelek jobb munkások...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!