Kim Dzsongun Putyinnak: Együtt legyőzzük az imperializmust!

2023. szeptember 13. 10:25

Szibériában találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Kim Dzsongun észak-koreai vezető, aki szerint Oroszország „szent harcba kezdett” a szuverenitása és biztonsága érdekében.

2023. szeptember 13. 10:25
Kim Jong Un - Vladimir Putin meeting in Russia

Megtörtént a találkozás Szibériában Vlagyimir Putyin és Észak-Korea vezetője között. A két politikus a kelet-szibériai orosz űrkikötőben találkozott, hogy az együttműködésről egyeztessenek.

Kim Dzsongun a találkozó kapcsán arról beszélt: Észak-Korea első számú külpolitikai prioritássá emeli az Oroszországgal való kapcsolatok építését.

A találkozón pedig a következőket fejtegette Észak-Korea vezetője: szerinte Oroszország „szent harcba kezdett” a szuverenitása és biztonsága érdekében. „Mindig támogatni fogjuk az orosz vezetés és Putyin elnök döntéseit, és együtt fogunk harcolni az imperializmus ellen” – tette hozzá a kommunista államvezető.

Putyin a találkozón arról beszélt: „gazdasági együttműködésről” és „humanitárius” ügyekről esik majd szó. „Sok kérdés van előttünk. Nagyon örülök, hogy találkozunk, köszönöm, hogy elfogadta a meghívást és eljött Oroszországba” – mondta Kim Dzsongunnak az orosz elnök.

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. október 15. 17:44
Az imperializmusra olyan csapást kell mérni, amitől összefossa magát a kapzsitalizmus eme agresszív formája.
Lajoss
2023. szeptember 13. 17:37
Már csak a pojáca,és a csüngőhasú hiányzik a képről…:)
Töki
2023. szeptember 13. 15:52
Az business az üzlet. Ha a piszok menő USA-nak lehet, akkor nekik is. Egyébként én csípem ezt a kis dagadt faszt, hogy szopatja amcsit! :))))))
Csigorin
2023. szeptember 13. 15:52
70 eve halmozzak fel a fegyvereket, van mibol adni. win-win. Raadasul Korean keresztul Kina is adhat fu alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!