Itt vannak a részletek: Novák Katalin személyesen találkozott Elon Muskkal

2023. szeptember 26. 07:46

Mutatjuk, miről beszélgetett a köztársasági elnök és az üzletember.

2023. szeptember 26. 07:46
null

„Elon Musk – egy újabb szövetséges a családok szabadságharcában és a békemisszióban” – írja Facebookon Novák Katalin, miután személyesen találkozott a világ egyik legbefolyásosabb alakjával, az X (korábban Twitter) tulajdonosával Austinban, az Egyesült Államokban.

A köztársasági elnök szerint Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. „Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába. 

Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. 

A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját” – osztja meg Novák Katalin.

Hozzátette: hosszan beszéltek az ukrajnai háborúról is. Egyetértettek, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség. „Annak külön örülök, hogy 

a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette beszélgetésünknek köszönhetően” 

– hangsúlyozta Magyarország köztársasági elnöke.

Mint kiderült, 

Elon Musk is rendkívül fontosnak tartotta a találkozót, hiszen már közben kitett egy gyors posztot saját X-oldalára

amin nagyszerű találkozóról beszél!

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook


 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 26. 18:01
>>> mr-woof 2023. szeptember 26. 13:06 …legjobb példa az itt kommentelők… …attrocitás érik a melegeket… <<< Kevesebb herbál = több ertelmes gondolat.
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 26. 17:59
>>> mr-woof 2023. szeptember 26. 13:06 Orbán direkt összemosta a pedofíliát a melegekkel -> a magyarok is elkezdték összemosni, erre egyik legjobb példa az itt kommentelők, emiatt egyre több attrocitás érik a melegeket. <<< Az itt kommentelők a példa, ami miatt atrocitások érik a melegeket? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
B_kanya
2023. szeptember 26. 16:22
"mr-woof 2023. szeptember 26. 13:06 Orbán direkt összemosta a pedofíliát a melegekkel " A Szájert itt pedofilozó balf444szokról beszélsz?
B_kanya
2023. szeptember 26. 16:21
"Akitlosz 2023. szeptember 26. 15:19 ""Elon Musk is rendkívül fontosnak tartotta a találkozót, hiszen már közben kitett egy gyors posztot saját X-oldalára, " Na persze. Éppen egy államfővel tárgyal, közben meg internetre írogat." Miután lefényképezte Novák elnökasszonyt és saját magát? Nem lehet, hogy a PR-osának szólt, hogy lőjön ilyen képeket és tegye fel? Nem lehet, hogy benézted?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!