Az USA „undorító önimádatáról” ír Medvegyev szeptember 11. kapcsán

2023. szeptember 10. 16:24

Az Orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szerint a terroristák legközelebb már „atom- vagy biológiai fegyverekkel csapnak le”.

2023. szeptember 10. 16:24

„Úgy tűnik, hogy mindenki hozzászokott a nyugati országok, különösen az USA faragatlanságához és undorító önimádatához. A saját igazukba és kizárólagosságukba vetett aggálytalan hitükhöz” – kezdi Telegram-bejegyzését Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese. A 2001. szeptember 11-ei terrortámadások 22. évfordulója előtti napon az orosz politikus arról ír, hogy egy nap a terroristák ismét támadásba lendülnek majd a 2001. szeptember 11-i stílusjegyeket lemásolva. 

De akkor atom- vagy biológiai fegyverekkel csapnak le” 

– írja, majd kifejti azt is: nem zárható ki a halálos fegyverek bevetésének egy másik lehetősége sem: „A nukleáris országok valamelyik vezetője elveszíti a türelmét, és érzelmi alapon dönt a tömegpusztító fegyverek bevetéséről. A nukleáris klub folyamatosan bővül, és jelentős részét semmilyen kötelezettség nem köti” – zárta bejegyzését Medvegyev.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / Sputnik via AFP

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 13. 17:49
Gávárít Mászkvá..by mandiner.ru.
ringwoodite
2023. szeptember 11. 08:25
Világos üzenet, hogy ne a maguk által generált probléma felnagyitása miatt legyen hős az amerikai nemzet. És hogy érezhessék a meleget a fejük bubján abból az irányból ahonnan a villanás megjelenik.
renoman
2023. szeptember 10. 18:17
Sajnos mindenben igaza van, Amerika lett a világ legmocskosabb országa. Félholt zombik irányítják, teszik tönkre az amerikai álmot, drogos-buzeráns pöcegödörré silányították.
P_F_Juli
2023. szeptember 10. 18:15
Medvegyev aggodalma az évforduló kapcsán: "A nukleáris országok valamelyik vezetője elveszíti a türelmét, és érzelmi alapon dönt a tömegpusztító fegyverek bevetéséről. A nukleáris klub folyamatosan bővül, és jelentős részét semmilyen kötelezettség nem köti” George Bush-t is meg kellene kérdezni, hogy mi erről a véleménye? Mit gondol arról, vajon megismétlődhet-e a 9/11-es esemény, esetleg modernkori robbanófejjel. Lehet, hogy a válasza az lenne: NEM FORDULHAT ILYEN ELŐ! És akkor fel lehetne egy következő kérdést tenni: miért olyan biztos ebben? Az ikertornyok leomlása mellett még volt más épület is ami leomlott, noha azt nem támadta semmi (?) Nukleáris támadás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!