A Biden-kormányzat egykori LMBTQ-aktivista, kutyafétises tisztviselőjénél tartottak házkutatást a rendőrök

2023. szeptember 21. 18:28

A rendőrség egy tanzániai divattervező ruhadarabjait találta meg a genderfluid személynél.

2023. szeptember 21. 18:28

Lapunk korábban beszámolt róla, hogy a Biden-kormányzat Sam Brintont nevezte ki a nukleáris energia, valamint a fűtőanyag- és hulladékártalmatlanítási osztály vezetőjévé. Brinton rendkívül furcsa szokásai, valamint szexuális fétisei miatt kapott nagy médiafigyelmet: meleg az LMBTQ-közösség elkötelezett támogatója, saját bevallása szerint „gender fluid”, és közösségi médiában közzétett fotói alapján kutyafetisiszta is.

Még tavaly év végén kiderült, hogy Sam Brinton a minneapolisi St. Paul repülőtér poggyászkiadójánál másnak a bőröndjét próbálta hazavinni. A legújabb hírek szerint a rendőrség egy női tervező ellopott ruháit találta meg Sam Brinton korábbi tisztviselő otthonában – írta meg a Fox News.

A lap arról számolt be, hogy a rendőrség visszaadta egy tanzániai divattervező ruhadarabjait,

amelyeket volt tisztviselő, Sam Brinton otthonában végrehajtott házkutatás során találtak meg.

A ruhákat így visszaszolgáltatták Asya Khamsinnak, aki azt állítja, hogy Brinton nyilvánosan az általa tervezett ruhákat viselte, amelyek korábban az ő táskájában voltak.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Instagram

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2023. szeptember 22. 16:26
Lerágott csont!
faramuci
2023. szeptember 22. 09:27
És mi a lóf@szt találtak nála..??
Aerion
2023. szeptember 22. 09:15
Az előttem szólók mindent elmondtak, ami a jelenség kapcsán érdemes, de nem tudom és nem is akarom megállni, hogy hangot adjak elkeseredettségemnek, hogy EZT kell látnom azon a nyugaton, amihez azt hittem, tartozok. Én EHHEZ nem tartozok, semmilyen közösséget nem vállalok ezzel. Ha EZ a nyugat, akkor EZ a nyugat az ellenségem. Pont.
pipa89
2023. szeptember 22. 07:44
A jenki Abszurdisztán újabb hírei... Ilyen az én pechem. Mire kiszabadult az országom a vérszívó hálózat karmaiból, addigra az egész világot egy nagy abszurd Hálóvá fonták Mammon tornyainak tulajai... Valójában mi magyarok vagyunk a normalitás utolsó menedéke az európai kultúrának. A nyugati világ Abszrudisztánná változott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!