Videón Prigozsin repülőgépének utolsó percei

2023. augusztus 23. 22:15

A BBC értesülése szerint az utaslistán volt Prigozsin is.

2023. augusztus 23. 22:15
null

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, lezuhant Tver régióban egy magánrepülőgép. A Roszaviacija, orosz légiforgalmi hivatal kiadott erről egy közleményt, mely szerint a fedélzeten volt Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport vezetője is. A BBC értesülése szerint az utaslistán volt Prigozsin is.

Ezt is ajánljuk a témában

Azóta gombamód szaporodnak és terjednek a különböző közösségi oldalakon videók a balesetről. Összegyűjtöttünk párat ezek közül. 

Az első videón a feltehetőleg Prigozsinhoz köthető repülőgép zuhanását láthatjuk, miután – a forrás szerint – az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának légvédelmi bombája lelőtte Bologovszkij körzetében.

A következő felvételen már közvetlenül a tragédia utáni képsorok láthatók a lezuhant magángépről: 

Ezen a videón pedig az látszik, ahogy a tíz fővel utazó repülő kigyulladva zuhan a föld felé:

Nyitókép: Twitter

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luxusbatar
2023. augusztus 24. 07:04
Mi a kisfaszom az a "légvédelmi bomba"? Még jó, hogy azt felismerik, hogy egy repülőgép zuhant le és nem egy alma a fáról. Faxom, hogy ilyan munkáért emberek pénzt kapnak....
stormy
2023. augusztus 24. 02:22
mán' a nyugati szolgálatok se a régiek... 1. miért videózná bárki is az eget, pont amikor prigo gépe éppen "lelövődik"? 2. honnan tudta a bbc a hivatalos közlések elött, hogy lelötték, prigo gépét, amikor a pucs után hetekig nem tudták hol van. 3. cc 10 percel az eset után minden ukrán nyilatkozik. nagy eséllyel egy gps alapú vagy időzített bomba robbanhatott a gépen.. mint amilyen szíriai beavatkozás idején próbáltak egy orosz turistákat szállított egyiptomi gépre csempészni. a reakciókat elkapkodták...
pandalala
2023. augusztus 24. 00:26
" Megtalálhatták Prigozsin holttestét – a Wagnert lefejezték .... ... Ugyanakkor az orosz híradások ellentmondásosak. Az egyik, a lezuhant repülőgépnél tartózkodó tisztviselőre hivatkozva megjelent olyan beszámoló is, amely a holtestek beazonosítását kitalációnak nevezte. Azt ez a forrás is elismeri, hogy a Wagner-vezérkar a gépen volt, de szerinte beazonosításról még nem lehet szó az idő rövidsége miatt. "Még csak most állították fel a világító berendezéseket, várják a szakértőket Moszkvából. Sok holttest fej nélküli, a vizsgálatokat még nem végezték el"– idézik. " - https://www.vg.hu/kozelet/2023/08/megtalaltak-prigozsin-holttestet-a-wagnert-lefejeztek
reepcze
2023. augusztus 24. 00:24
A videók száma alapján jól rákészültek. Vagy csak minden konyhakertbe élesített mobillal mennek ki kapálni Maruszja néniék arrafelé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!