Verhofstadt: Ukrajna nem a Nyugat miatt szenved, hanem Orbán árulásától

2023. augusztus 27. 17:05

A liberális EP-képviselő az X közösségi platformon akadt ki.

2023. augusztus 27. 17:05

Újra kemény üzenetet fogalmazott meg Guy Verhofstadt az X-oldalán.

A liberális EP-képviselő továbbra is ragaszkodik ahhoz az álláspontjához, mi szerint Ukrajna attól szenved, hogy „elárulta” Orbán Viktor. 

Ukrajna nem a nyugati támogatástól szenved Orbán Viktor, hanem az Ön árulásától”

– fejtette ki a véleményét Verhofstadt.

A Mandiner korábban már több alkalommal is idézte azt, hogy a magyar miniszterelnök szerint mihamarabb fegyverszünetet kell kötni Ukrajnában. Orbán Viktor korábban arról is beszélt, az oroszok biztonsági zónák kialakítására törekednek maguk körül. Ennek egyik áldozata pedig a Nyugat felé tartó Ukrajna.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cikoria-2
2023. augusztus 28. 21:42
Igen ,ekkora királyok vagyunk,ez az ügy rajtunk múlik.......
Zolt
2023. augusztus 28. 17:21
Nagyon sokan vannak a németek,250 fő km2,Talán ha ennyien szennyezik eorópát a fogyasztásuk miatt,tudnának gyűjteni zselének választási pénzt,hogy boldog legyen a buzi haverjával. Ugatni felesleges tettek vegye rá adakozzanak a németek. Jah ,hogy egy petákot nem tudna összegyűjteni az zselé kancája? Nagy xarkavaró ez a nő ,vagy faszi,de biztos agynál gond van. Ha nem így lenne csendbe maradna. Ill mi a pöcsért ,nem mutatnak ezek a buzik példàt,fegyver kézbe azt mehet a frontra. Hisz imádják a háborút a xarkavarást. Szerintem.
mai nap
2023. augusztus 28. 11:17
Ott rohadj meg, Verhovstadt!!!!!
optimiska-2
2023. augusztus 28. 10:19
Értjük, hogy Ukrajna szabadulni szeretne az ütközőállam/határvidék szerepkörből, csak azt nem értjük, hogy ehhez miért kellett rögtön egy háborút kiprovokálni? Lehetett volna másként is: fokozatosan csatlakozni az EU-hoz, csökkenteni az orosz kötődést... stb. Ha már ezt választották, igyák meg ők a levét a támogatóikkal együtt. A végén még kiderül, hogy a háborút is Orbán robbantotta ki. Z ott sem volt! Elmebetegek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!