„Tökkelütött” olasz turisták hozták kellemetlen helyzetbe Melonit Albániában

2023. augusztus 18. 21:19

Nem fizették ki a számlájukat Berát város egyik éttermében, az olasz miniszterelnök közbelépett.

2023. augusztus 18. 21:19

Olaszország miniszterelnöke felszólította pénteken a tiranai olasz nagykövetéget, hogy egyenlítse ki egy olasz turistacsoport kifizetetlen számláját az albániai Berát városában.

„Giorgia Meloni miniszterelnök utasítására mi egyenlítettük ki egy olasz turista csoport számláját Berát városának egyik éttermében” – írta közleményében a nagykövetség. „Az olaszok tiszteletben tartják a szabályokat, és kifizetik tartozásukat. Reméljük, hogy többször nem fordul elő hasonló eset” – hangsúlyozta nagykövetség.

Az incidens éppen akkor történt, amikor Meloni szintén Albániában nyaralt. 

A balkáni ország egyre népszerűbb az olasz turisták körében alacsony tengerparti árai miatt.

A La Stampa című olasz lap értesülése szerint a nem fizető olaszok esete úgy jutott Meloni tudomására, hogy amikor Edi Rama albán miniszterelnök találkozott vele Tiranában, elmondta neki. „Mindenki nevetett rajta, de ő (Meloni) elfintorodott, és utasította a nagykövetet: Legyen szíves, azonnal fizesse ki ezeknek a tökkelütötteknek a számláját, és adjon ki közleményt arról, hogy Olaszország hírnevén nem eshet csorba külföldön” – írta a lap.

(MTI)

Nyitókép: RICCARDO DE LUCA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drogqueen
2023. augusztus 19. 07:09
A magyarok meg a kóklet Orbán után fizetik a számlát.
Denia
2023. augusztus 19. 06:55
Nagyon elegáns az adófizetők kontójára. Ugyan már mér? Erre akkor nyomnék szívesen lájkot, ha úgy folytatódna a történet, hogy ezeket viszont elkapják és bevasalják rajtuk.
zsolt196969
2023. augusztus 19. 06:08
A főnök Viktor pedig a mi számlákat fizeti. Ja nem.
Akitlosz
2023. augusztus 19. 03:25
Csak aztán nehogy rendszert csináljanak ebből a "tökkelütöttek"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!