Sosem hallott titkot árult el magáról Schwarzenegger!

2023. augusztus 08. 22:29

A színész-politikus személyes hangvételű hangoskönyve októberben jelenik meg.

2023. augusztus 08. 22:29
null

Őszinte üzenetet osztott meg követőivel Arnold Schwarzenegger a közösségi oldalán. 

Mint fogalmazott, „mondhatnám, hogy mindenben fantasztikus vagyok, de hazudnék”. Majd azzal folytatta, hogy elárulta, hogy most fejezte be a hangoskönyve felvételét, amely október 10-én jelenik meg. „Elmondhatnám, milyen csodálatos volt leülni és felvenni a saját szavaimat, de az az igazság, hogy nagyon féltem tőle”

Ezután elárulta a titkát: 

„borzalmasan olvasok”. 

„most már tudom, hogy diszlexiás vagyok”

Majd felidézte, hogy az ötvenes években Ausztriában nem beszéltek a tanulási zavarokról: „így a legtöbbször, amikor arra kértek, hogy hangosan olvassak fel az osztályban, az egyszerűen katasztrófa volt, és egy vonalzót kaptam a kezembe. De most már tudom, hogy diszlexiás vagyok”.

„Amikor egy filmre készülök, hónapokig újra és újra elolvasom a forgatókönyvet, amíg minden sort megjegyzek. Időre és ismétlésekre van szükségem, hogy a szavakat az agyamba véssem” – sorolta.

Schwarzenegger a bejegyzésében visszaemlékezett a hangoskönyv elkészítésének fázisaira is. Mint írta,  „egy fantasztikus csapat segített nekem. A saját csapatom, de a producerek és rendezők, Nithya, Danny és Kris, valamint Eric, aki a felszerelést állította össze. Mindannyiunknak segítségre van szüksége. (...) Amikor meghallgatjátok a hangoskönyvet, remélem, hogy

 inspirálnak benneteket, nemcsak a szavak, hanem a felvétel folyamata is”

 – zárta gondolatait a színművész.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Nyitókép: Arnold Schwarzenegger Facebok-oldala

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo7
2023. augusztus 09. 07:01
Hogy tud-e olvasni. Az nem számít. Legfeljebb előnyére válik, ha nem.
sorivo7
2023. augusztus 09. 06:58
Arnold Schwarzenegger egy nagy ember,aki megvalósította önmagát. Ez a mérce.
EX_Terminator
2023. augusztus 09. 01:31
És ha tudták volna, akkor jobb lett volna? Pontosan tudjuk hogy ezek milyenek nem igaz? Egyesek azt élvezik ha belerúghatnak a gyengébe a betegbe és kiszolgáltatottba. És hogy mit művelnek közben? "A jóság nevében" olyan borzalmakat támogatnak mint a drag queenek. Jóság ez? Hát egy frászt! Csak a saját fajtájukat védik, és a saját világukat erőltetik ez SEMMI MÁS mint az ő beteges viselkedésük társadalmi rangra emelése. És ennek megfelelően a válasz rá mindenféle fajta párbeszéd nélkül egy golyó a fejbe.
sorivo7
2023. augusztus 09. 01:30
Ennyin múlik. Én nem alkuszom, mint ő. Aki nem működik velem együtt, azt kinyírom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!