Putyin nyári rezidenciájának a titkát őrizte az a volt orosz parancsnok, aki teljesen váratlanul halt meg a múlt héten

2023. augusztus 24. 16:42

Korábban nem panaszkodott az egészségére Gennagyij Lopirev, mégis légzési nehézséggel vitték kórházba.

2023. augusztus 24. 16:42

Feltehetőleg tudott Vlagyimir Putyin fekete-tengeri palotájának építési körülményeiről az orosz biztonsági szolgálat egykori parancsnoka, aki a minap halt meg teljesen váratlanul – írja az orosz RIA hírügynökségre hivatkozva az Euronews. Gennadij Lopirevet altábornagyot vesztegetés miatt – mintegy 7 millió rubel összegű kenőpénzt fogadott el – ítélték kilenc év börtönbüntetésre. A Rjazany régióban található hármas számú telepről vitték kórházba, miután 

Ezt is ajánljuk a témában

augusztus 16-án hirtelen rosszul lett, de nem tudtak rajta segíteni, nem sokkal később elhunyt.

Az amerikai Hadtudományi Intézet (ISW) egy orosz belsős informátorra hivatkozva arról számolt be, hogy a tábornoknál augusztus 14-én leukémiát diagnosztizáltak, miután légzési nehézségre panaszkodott. Korábban semmi jel nem mutatott arra, hogy romlana az egészségi állapota. Az ISW forrása szerint Lopirev őrizte az orosz elnök Fekete-tenger melletti rezidenciájának építési titkait.

Nyitókép: Putyin palotája, legalábbis Alekszej Navalnij ellenzéki politikus videófelvétele szerint, Képernyőfotó/YouTube

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 26. 00:13
Váratlanul bárki meghalhat: a sok ukrán is a fronton....nem a drogos kobold felelőssége?
Vasika
2023. augusztus 25. 11:44
Ez milyen hír? A sok anyagi javakat irigyelő embereknek esetleg megfontolandó hír, de számomra nem ér semmit. A nagy vagyon, nagy magassággal is jár, ahonnan nem jó leesni.
Szutykok
2023. augusztus 24. 17:39
Amig az ork pusztul nagy baj nem lehet!
Szutykok
2023. augusztus 24. 17:39
Igy megy ez az illibernyák diktátoroknál:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!