Nem állnak le: újabb fegyvercsomagot küldenek Ukrajnának Bidenék

2023. augusztus 30. 11:27

„Oroszország kezdte ezt a háborút, és bármikor véget vethet neki, ha kivonja csapatait Ukrajnából és befejezi brutális támadásait” – hangoztatta Antony Blinken.

2023. augusztus 30. 11:27
BIDEN, Joe

Az USA kedden bejelentette, újabb katonai segélycsomagot különít el Ukrajnának, amelynek teljes összege 250 millió dollár. Az Unian tájékoztatása szerint a küldemény tartalmazni fog AIM–9M rakétákat és lőszert a HIMARS-hoz. De küldenek mentőautókat, 155 milliméter és 105 milliméter kaliberű tüzérségi lőszert és aknamentesítési felszerelést is.

„Oroszország kezdte ezt a háborút, és bármikor véget vethet neki, ha kivonja csapatait Ukrajnából és befejezi brutális támadásait.

Amíg ez nem történik meg, addig az Egyesült Államok, szövetségeseink és partnereink Ukrajna mellett állnak, ameddig csak szükséges” – hangsúlyozta Blinken.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. augusztus 31. 01:53
Fegyverek helyett élelmiszercsomagokat küldjetek , akiket eddig a fegyveretekkel legyilkoltatok segítsétek eltemetni . Ne a farkasok rókák sakálok vadállatok falják fel .
Csigorin
2023. augusztus 30. 17:10
vonjatok ki a csapataitokat Europabol es mindjart aznap kivonjak az oroszok is Ukrajnabol. Deal?
ördöngös pepecselés
2023. augusztus 30. 15:01
"Oroszország kezdte ezt a háborút, és bármikor véget vethet neki, ha kivonja csapatait Ukrajnából" Csingacsguk leszármazottai szerint pedig Blinken ősei kezdték a háborút ami azonnal véget érne ha Blinken hazatakarodna az ősei egykori földjére.
RasPutin
2023. augusztus 30. 12:54
mandiren 2023. augusztus 30. 12:51 Előbb-utóbb elzárják a pénzcsapot és akkor Ukrajna összeomlik. Ez lesz a vége, de addig még kiirtanak pár tízezer ukránt biztos ami biztos. Ahogy Vietnam is összeomlott volna VSZ és a KGST segítsége nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!