Biden is megszólalt Prigozsin haláláról

2023. augusztus 24. 06:42

Az amerikai elnök szerint kevés dolog történik Oroszországban Putyintól függetlenül.

2023. augusztus 24. 06:42
BIDEN, Joe

Jevgenyij Prigozsin halálhíre szerda este bejárta az egész világot, az amerikai Biden adminisztráció csupán egy vállrándítással reagált az ügyre. A Fehér Ház tisztviselői nem kommentálták a Wagner-vezér halálának körülményeit, csak annyit nyilatkoztak, számítani lehetett a halálára – írja a Politico.

Ezt is ajánljuk a témában

A Tahoe-tónál vakációzó Joe Bident külön megkérdezték, mit gondol a történtekről, és elképzelhetőnek tartja-e, hogy Putyin állhat a repülőgép-katasztrófa mögött.

Az idős elnök így nyilatkozott:

Kevés dolog történik Oroszországban, ami mögött nem Putyin áll. de nem rendelkezem elég információval ahhoz, hogy válaszoljak erre a kérdésre”

– jelentette ki sokatmondóan.

Nyitókép: MTI/EPA/DNCC

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. augusztus 24. 20:18
Az usa-ban meg a nemislétező háttérhatalom nélkül.
KBA98
2023. augusztus 24. 16:23
Egy kézi vezérlésű, demens ember, akinek az öregek otthonában lenne a helye, ahelyett, hogy a világot akarná igazgatni, már ha tudja, hogy hol is van egyáltalán. A világ szégyene!
akkor ki
2023. augusztus 24. 14:19
Hát, ja, igen fingos, aki vezető, annak mindenről tudni illik. Hála az Istennek téged fingos nem avatnak be semmibe! Ha tudnál mindenről már atomháború lenne a friss észjárásod miatt. Remek, hogy az állítólag világahatalomnak ilyen tehetetlen a vezetője és még indulni akar, mondjuk nem tudja miért, minek, mikor, csak leírták neki, ő meg felolvasta a súgógépről. Hajrá libsik, ilyen szintű az itthoni bérenc vezetőitek is.
JohnnyBeGood
2023. augusztus 24. 14:06
Miért gondolom, hogy ez a Nyugat műve volt? A Wagner lázítására? Elképesztő - látva a háború szervezését is - hogy a Nyugat, már sokkal aljasabbul, diktatórikusabban, hazugabban működik mint maguk a valódi diktatúrák. Ezt sosem gondoltam volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!