Megkérdezték a Kremlt, ott lesz-e Putyin Prigozsin temetésén

2023. augusztus 28. 15:24

„Az ilyen döntéseket mindig a hozzátartozókkal együtt hozzuk meg” – mondta Dmitrij Peszkov.

2023. augusztus 28. 15:24
PUTYIN, Vlagyimir

Vlagyimir Putyin részvétét fejezte ki a Wagner-csoport vezetője, Jevgenyij Prigozsin családjának – közölte a Kreml, hozzátéve, hogy nem tudni, mikor lesz a hadvezér temetése, és hogy az orosz elnök részt vesz-e rajta, írja a Guardian.

Ezt is ajánljuk a témában

„A Kremlnek még nincsenek információi Prigozsin temetésének formájáról és időpontjáról, így arra a kérdésre, hogy Putyin részt vesz-e rajta, nem lehet válaszolni” – mondta Dmitrij Peszkov, Putyin szóvivője újságíróknak nyilatkozva.

Amint döntés születik, arról tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot. Az ilyen döntéseket mindig a hozzátartozókkal együtt hozzuk meg”

– tette hozzá Peszkov.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat/Gavriil Grigorov

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2023. augusztus 28. 18:10
Nem, mert ér rá.
Syr Wullam
2023. augusztus 28. 17:54
Az olyan lenne, mint amikor Svejkben két kurva halálra erőszakolt egy öreg verklist, aztán még a temetésére is elmentek. :-)
ToIeranciaterror
2023. augusztus 28. 17:36
Nyilván a nyugatiak robbantották fel Prigozsin gépét, mert az összes ballib bérkommentelő vért izzad, hogy Putyinra kenje...
nempolitizalok-0
2023. augusztus 28. 17:26
Mi pedig 2024 nyarán megyünk a libsik temetésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!