Lukasenka szerint elképzelhetetlen, hogy Putyinnak köze volt Prigozsin halálához

2023. augusztus 25. 17:37

„Túlságosan durva, szakszerűtlen munka volt” – fejtette ki a véleményét a belorusz elnök.

2023. augusztus 25. 17:37
LUKASENKA, Aljakszandr

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök pénteken azt nyilatkozta, „nem tudja elképzelni”, hogy Vlagyimir Putyin áll Jevgenyij Prigozsin váratlan halála mögött – számolt be róla a CNN.

„Nem tudom, ki tette. De ismerem Putyint. Megfontolt, nagyon nyugodt, sőt lassú tempójú ember, akkor is, amikor kevésbé összetett kérdésekben hoz döntést. Ezért nem tudom elképzelni, hogy Putyin tette, hogy Putyin a hibás. Túlságosan durva, szakszerűtlen munka volt” – fejtette ki a véleményét Lukasenka.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/AP/Alekszandr Zemljanyicsenko

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. augusztus 25. 23:18
Amatőr vagy direkt így csinálták mert egyesek ennyire betegesek?
nakatomi
2023. augusztus 25. 22:45
"Túlságosan durva, szakszerűtlen munka volt" Az azért tanulságos és némi képpen leleplező, hogy Lukasenka nem azt mondta, hogy Putyin NEM TENNE ilyet. Hanem azt mondta, hogy Putyin NEM IGY csinálta volna.
basti64
2023. augusztus 25. 20:46
Igeeeeeen, Putyin egy elragadóan kedves, humánus széplélek. Rühelli az eröszakot, egy legyet sem tudna agyonütni. Biztosan megkönnyezte Jevgenyij barátja halálhírét.
EX_Terminator
2023. augusztus 25. 20:15
Ebben viszont van valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!