Kuleba: „Azt ajánlom minden kritikusnak, hogy fogja be a száját, jöjjön Ukrajnába, és próbáljon meg felszabadítani egy négyzetcentimétert saját maga”

2023. augusztus 31. 15:25

Az ukrán külügyminiszter szerint akik az ellentámadást kritizálják, szembeköpik az ukrán katonákat.

2023. augusztus 31. 15:25

Dmitro Kuleba ukrán külügyér a spanyolországi Toledóban tartott uniós külügyminiszteri találkozón nyilatkozott újságíróknak, számolt be róla a Guardian. Mint mondta: „az ellentámadás lassú ütemének bírálata egyenlő azzal, mintha szembe köpnénk az ukrán katonákat, akik minden nap az életüket áldozzák fel, hogy előrehaladjanak és felszabadítsák az ukrán föld egyik kilométerét a másik után”.

Azt ajánlom minden kritikusnak, hogy fogja be a száját, jöjjön Ukrajnába, és próbáljon meg felszabadítani egy négyzetcentimétert saját maga

– hangoztatta Kuleba.

Nyitókép: ROMAN PILIPEY / AFP

 

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ringwoodite
2023. szeptember 28. 03:14
Az apád f@szát te bolond Kubela vagy hogy az anyádba hívnak. Ti feküttetek le a "szebb jövőért" a haverjaitoknak mert 30 éve csak abban vagytok menők hogy minél több ukrán nőt exportáljatok a nagyvilágba. Ez a legnagyobb "teljesítményetek"! Egy szar élhetetlen ország a tiétek, akik úgy mint a nőitek mindenkinek lefekszenek széttárt lábbal!! Ehhez értetek!! Bevállalod?!
uranvaros
2023. szeptember 27. 21:57
Amit föl akarnak "szabadítani", az nem ukrán
kaffogó hebrencs
2023. szeptember 27. 21:10
Járhatnál elől jó példával.
balbako_
2023. szeptember 27. 19:58
Nem érdekelne, ha nem a mi pénzünkön lövöldöznének ezek a pöcsök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!