Köszönet Soros Györgynek

2023. augusztus 15. 11:36

Kár Magyarországért, kár értünk, akik időskorunkban újra egy levegőtlen világot tudhatunk a hazánknak, s kár a fiatalokért, akik elmenekülnek innen.

2023. augusztus 15. 11:36
Horn Gábor
Horn Gábor
HVG

„Arra a szomorú hírre, hogy a Soros Alapítvány elhagyja az Európai Uniót és így az Unió értékeit kormányzati szinten már rég elhagyó Magyarországot is, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója azt bírta mondani, hogy »messze vagyunk még attól, hogy az utolsó Soros-katona is elhagyja Magyarországot.«

A párhuzam nyilvánvalóan a szovjet hadseregre utal, hazánk történelmi múltjának ismeretében nem lehetséges ezt a szöveget másként értelmezni.

Eszerint a kórházakat ultrahangkészülékkel, intenzív szobás monitoring-eszközökkel, az iskolákat számítógépes felszereléssel támogató, a magyar kultúra legjobbjainak ösztöndíjat biztosító, számtalan oktatási intézményt, integrációs programot, folyóiratot, újságot, civil szervezetet, és még annyi minden mást a saját adózott pénzéből altruizmusból és egy jobb Magyarország reményében támogató Soros György és emberei olyasfélék lennének, mint az országot egykor megszálló, az asszonyokat megerőszakoló, a vagyont elzabráló, az 1956-os forradalmat leverő szovjet katonák?

Szégyenbélyeget ragaszt magára, aki ilyen ízléstelenséget állít.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Eric Piermont / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2023. augusztus 25. 11:34
Adózott jövedelméből... hát mások tönkretételével
Zoltan70
2023. augusztus 19. 18:52
"Kár Magyarországért, kár értünk, akik időskorunkban újra egy levegőtlen világot tudhatunk a hazánknak, s kár a fiatalokért, akik elmenekülnek innen." Gábor, ha ilyen szar nektek itt, ebben a "diktatúrában", ahol azt, akkor és úgy mondtok, ahogy éppen kedvetek telik, akkor miért nem mentek innen az anyátok pállott keservébe? Hát ti, globalista, internacionalista egyedek otthon vagytok az egész világon, nem? Akkor miért pont ott éltek tömegével, ahol szarul érzitek magatokat? Nektek is jobb lenne és mi is megszabadulnánk a parazitáinktól! Hiszen azt a levegőtlen világot egyes egyedül a kártékony fajtád generálja ebben a csodálatos országban. Úgyhogy bökj a térképre és menj Isten hírével! Ja, hogy tucatidiótákból máshol is van dögivel és nem kelletek oda számfelettinek, hát ez már legyen a ti gondotok!
Palatin
2023. augusztus 18. 21:09
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
hunok99
2023. augusztus 16. 06:45
Te hulye hulye szdszs fasz....bekaphatod Gyuribanek is meg Alexnek is te szemet gazember! Apam, hogy te megkkora barom vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!