Kiradírozták a Queen lemezéről a Nagyfenekű csajokat a píszí tálibjai

2023. augusztus 23. 13:09

A cancel culture újabb húzása, avagy a tehetségtelen senkik, a slozi duplanulláinak kulturális forradalma.

2023. augusztus 23. 13:09
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Kiradírozták a Queen lemezéről a Nagyfenekű csajokat a píszí tálibjai. 

Az önmagát permanensen parodizáló cancel culture újabb húzása, avagy a tehetségtelen senkik, a slozi duplanulláinak kulturális forradalma. A lényeg, hogy írjon róluk az újság, de még inkább, hogy ha már ők maguk képtelenek bármit is létrehozni, hát az életmű legyen a tiltás meg a rombolás. 

Azért is utálom az Orbán-rezsimet, mert nem engedi ezt beáramlani Magyarországra. Pedig ha itt is lennének ilyen lények hús-vér valóságban, annyira szívesen találkoznék velük (pár bajtárssal):-)))”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2023. augusztus 25. 01:22
Pedig ezek a te haverjaid, fam.
Osztap_Bender
2023. augusztus 24. 07:20
A lemezekről (amik a vevőknél vannak) nehéz lenne kiradírozni akár egyetlen számot is. Néztem a youtube-on, ott is megnézhető, meghallgatható a legkülönbözőbb felvételeken. Van idő rögzíteni a felvételeket utódainknak. A "művelt nyugat" barbársága nem ismer határokat. Unokáim majdani gyereki nem olvashatják Tom Sawyer és Huckleberry Finn kalandjait, talán a Tom & Jerry sorozat is lekerül a képernyőkről hiszen egyikük sem néger vagy indián vagy buzi? Mi lehet a megoldás? Tanán Bástya elvtárs fimbéli "el vele, durr" módszere?
EX_Terminator
2023. augusztus 23. 23:13
MINDEN PRÓBÁLKOZÁSÉRT ÖLÖK!!! ÉS NINCS TOVÁBB!
Ehetős Odó
2023. augusztus 23. 22:26
Ez valami féknyúz lehet. Nekem ugyn nincs Queen-lemezem, de ma egy cimborámnál jártam, akinek óriási lemezgyűjteménye van. Nosza, elő is szedte ezt a lemezt - és láss csodát: rajta voltak a nagyseggű csajok, nem törölte le senki…!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!